FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - ASTRA 2-0

Marius Șumudică își scuză elevii după înfrângerea cu ultima clasată: "E vina mea, programul a fost unul idiot, cretinoid"

Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor
Foto: Ștefan Constantin/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 noiembrie 2016 20:04

După înfrângerea pe care Astra a suferit-o în fața lui ACS Poli (0-2), Marius Șumudică susține că jucătorii săi nu au avut timp să se refacă după meciul cu Austria Viena din Europa League și dă vina pe faptul că echipa a călătorit 700 de kilometri cu autocarul. 

"Au fost mai montați decât noi, au meritat victoria, nu am reușit să ne recuperăm după victoria de la Viena, nu am reușit să-i fac să elimine entuazismul. A fost și un teren impracticabil, dar au fost mai proaspeți. E vina mea, am gândit programul prost. E vina mea, că sunt băiat bun.

Acum important este să ne revenim din punct de vedere fizic. Programul este unul idiot, cretinoid, sa mergi 700 de kilometri cu autocarul. Toată lumea își dorește acum să bată Astra, datorită rezultatelor pe care le avem. Astra e un barometru pentru nivelul echipelor adverse", a spus Șumudică la TV Dolce Sport.

Tehnicianul Astrei a comentat și decizia de a-l schimba pe Florin Lovin după doar jumătate de oră, fapt ce a stârnit o reacție extrem de violentă a fotbalistului.

"Este o decizie tehnică a mea, pe care nu o comentez. A fost pedepsit, a jucat, acum o să stea pe bancă. Asta e viața", a adăugat Șumudică.

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ovialex23
ovialex23  •  28 Noiembrie 2016, 08:29

El nu stie ca exista curse de avion Viena-Timisoara ? De ce este asa de prost si infatuat?

spinoza
spinoza  •  27 Noiembrie 2016, 22:51

Pai entuazismul este a lui Shumibet.Cum a fost programul asa a fost si antrenorul.

10207809792155627
Marius Paraschiv  •  27 Noiembrie 2016, 22:20

Da, ba, jumulica, ti-ai tinut vineri *** toata ziua in outlet-ul de langa Viena. Faceai semne de *** obosit sa oprim masinile sa traverseze *** ta care se credea in aprozarul din giurgiu. Dovada clara ca *** mai pleaca din giurgiu, dar giurgiu din *** niciodata.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează