FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Marius Şumudică le cîntă prohodul rapidiştilor: "Le va fi foarte greu, indiferent cine va veni"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 28 noiembrie 2014 10:51

Rapidul are unul dintre cele mai slabe sezoane din istoria echipei, clasîndu-se pînă în acest moment pe poziţia a 17-a în Liga 1.

Marius Şumudică, fostul fotbalist al giuleştenilor, în prezent antrenorul Concordiei Chiajna, a vorbit despre situaţia în care se află echipa lui Marian Rada şi consideră că nimeni nu mai poate salva echipa de la retrogradare.

"Le va fi destul de greu, indiferent cine va fi acolo, fie că e Dinu Gheorghe, fie că e Şumudică, fie că vin alţi jucători. Indiferent cine va veni, va fi destul de greu să iasă din această situaţie", a spus Şumudică la Dolce Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
perot
perot  •  29 Noiembrie 2014, 11:27
Postat de octavianus pe 28 Noiembrie 2014, 11:57

Fie ca e Dinu fie ca e Sumudica ?? deja se autopropune ? Personal sper sa nu fie Sumudica, sunt satul de balkanisme in Giulesti, de pantaloni in vine si de plonjoane in fata peluzei. Imi doresc pt echipa mea de suflet, un nou inceput, chiar de va fi sa retrogradam, sa dezvoltam o structura sanatoasa, un club si o echipa moderna, cu alta mentalitate decat gratarele de la Pro Rapid, altfel la ce bun toti acesti ani de chin, aceasta sansa a unui nou inceput ??? FZR si Doamne ajuta.

Absolut de acord ! Ma bucur ca mai posteaza si oameni cerebrali pe aici, felicitari si la mai multi ! Hai Rapid !!!

rapid_visiniu
rapid_visiniu  •  28 Noiembrie 2014, 16:54
Postat de kuna pe 28 Noiembrie 2014, 13:28

ba acum pe bune voi observatzi ca gsp intreaba pe totzi de steaua si pun pe site numa ce zic ei despre Steaua iar voi avetzi impresia ca totzi vorbesc numai de steaua ? : ))

:)

backinbusinessagain
backinbusinessagain  •  28 Noiembrie 2014, 15:26

ba jesepisti de kct, si unde le "canta prohodul " ba lesinatilor ? kc-m-as pe voi si pe titlurile voastre dekct\.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează