FOTBAL  »  Superliga  »  ASA - CHIAJNA 2-0

Marius Şumudică nu ştie ce să mai facă să o revigoreze pe Chiajna » Antrenorul acuză dur arbitrajul

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 august 2014 00:00 / Actualizat duminica, 17 august 2014 20:45

Marius Şumudică şi-a ieşit din sărite la finalul partidei pierdute cu 2-0 de Chiajna în faţa lui ASA Tg. Mureş şi a acuzat în termeni duri arbitrajul.
Antrenorul ilfovenilor acuză dur arbitrajul centralului Marcel Bîrsan şi spune că, atît în prima etapă, cît şi în jocul din runda precedentă, arbitrii au avut cîteva decizii în defavoarea echipei sale, care au influenţat rezultatul final.

"E greu să mă mintă cineva în fotbal. Goga trebuia eliminat pentru al doilea galben în minutul 11. Mureşan trebuia eliminat de mult. Etapa trecută am avut gol valabil, acum jucătorul meu a fost eliminat în minutul 7 de prelungire, deşi arbitrul arătase 6 minute.

Ce să le mai zic jucătorilor mei, ce să le mai zic copiilor? Nu se poate aşa ceva! Să facă cineva ceva! Şi cu Astra am avut penalty, acum am avut 4 decizii care au fost în defavoarea mea", a spus Marius Şumudică la Dolcesport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
masko0
masko0  •  18 August 2014, 10:32
Postat de nolymyt pe 17 August 2014, 20:35

Aici are dreptate ! am vazut meciul si mi s-a parut un arbitraj foarte prost ..

eu am vazut 2 cartonase rosii corecte, si offside-uri taxate la sange... nu stiu ce meci ai vazut tu

vlad_n
vlad_n  •  18 August 2014, 09:54

De Ce Conteaza Fotbalul? Afla ce are de spus Pelé: ://calatoriiprinsunet.ro/brazilia-2014-de-ce-conteaza-fotbalul-pele/

geov
geov  •  18 August 2014, 08:33

Nu are nici o treab cu antrenoratul , are doar o hirtie la mina care spune ca ar fi antrenor in resct nici o legatura cu aceasta meserie.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează