FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Marius Şumudică recunoaşte discuţiile cu Valerii Moraru şi propune un nume surpriză pentru postul de antrenor la Rapid

Marius Şumudică
Marius Şumudică

Articol de GSP - Publicat marti, 19 august 2014 00:00 / Actualizat marti, 19 august 2014 19:45

Tensiunile sînt tot mai mari în sînul Rapidului, iar Ionel Ganea nu mai este sigur de postul său de antrenor în Giuleşti, Marius Şumudică fiind unul dintre oamenii care pot trece la cîrma alb-vişiniilor.

Antrenorul Chiajnei, Marius Şumudică, a spus că a vorbit cu Valerii Moraru, patronul Rapidului, în ceea ce priveşte o eventuală preluare a echipei, însă fostul fotbalist din Giuleşti vede pe altcineva în locul lui Ganea.

"Am avut cîteva discuţii cu Valerii Moraru înainte să preia el Rapidul şi înainte să vină Ganea. Dar acum sînt antrenor sub contract şi nu mă gîndesc la altceva. Vreau să duc la capăt acest proiect, fiindcă jucătorii de aici, de la Chiajna, au fost aduşi de mine.

Rapidul este echipa pe care o iubesc şi sigur va veni vremea în care voi mai antrena în Giuleşti! Important este ca la Rapid să lucreze rapidişti. După mine, Iencsi este cel care ar fi trebuit să fie pus tehnician, pentru tot ce a făcut în Giuleşti”, a declarat Marius Şumudică la Look tv.

Citeşte şi:Ionel Ganea are zilele numărate! Ce antrenor vrea să aducă Valerii Moraru la Rapid

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
cristirapid2014
cristirapid2014  •  20 August 2014, 13:56

noi te vrem pe tine Sumi ca tu esti antrenor bun ai mai antrenat la noi pe vremea lui nenorocitu de Copos care nea adus pana aicea sa ne luptam pentru retrogradare venind din liga2

cristirapid2014
cristirapid2014  •  20 August 2014, 13:51

Respect Sumudica si Adrian Iencsi si totii RAPIDISTI dar Iencsi nu cred ca e bun ca antrenor sunt anumiti antrenori care nu au calitatea care au avuto si in teren dexemplu Hagi a antrenat acum multi ani nationala Romaniei si nu era bun ca antrenor asa si cu Iencsi chiar daca el eeste antrenor de club si hagi a fost la nationala totusi daca e bun sa bage voluntariu in liga1 ca din cate am inteles el acolo este antrenor Adrian Iencsi

just.rapid
just.rapid  •  20 August 2014, 08:35
Postat de aeternus pe 19 August 2014, 19:54

iencsi, rica raducanu, rada, familia "mucescu"... numai arieni

Balanel nicolita , Lacatus , Dumitriu , Piti talent... lista continua.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează