FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Marius Șumudică, taxat de un antrenor din play-off: "Unele gesturi sunt peste limită"

Articol de GSP - Publicat marti, 15 martie 2016 13:59

Edward Iordănescu a comentat reacțiile lui Marius Șumudică de la meciul cu Steaua, când a făcut semne obscene pentru suporterii de la tribuna I. 

"Nu vreau să vorbesc mult pentru că este un coleg. El trăiește altfel meciuri, e clar că urmărește și el anumite lucruri. Dacă el a fost pe primul loc mai ales când au traversat o perioadă grea e clar că e și meritul lui.

Are anumite gesturi pe care el le face și sunt peste limita a ceea ce ar trebui să fie un antrenor! După meciul cu Steaua din Cupa Ligii s-a analizat și a promis că se controlează. Și mie mi se întâmplă multe, mi se transmit tot felul de mesaje care mă vizează pe mine sau pe cei din familia mea, dar încerc să stau departe de ele și să nu răspund.

Noi, ca antrenori, trebuie să transmitem echilibru echipei. În plus, dacă oamenii te cataloghează cumva e greu să mai scapi de eticheta asta", a zis Edward Iordănescu la Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
gizeh
gizeh  •  15 Martie 2016, 18:52

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1231490956879167
Ciocanel Laurentiu Adrian  •  15 Martie 2016, 16:50

Pseudo-jurnalistule ... Îţi cer demisia... Nu este posibil să apară un astfel de articol, scris în halul ăsta pe website-ul unui cotidian atât de citit. Apucă-te de altceva, eşti de râsul lumii! "Nu vreau să vorbesc mult pentru că este un coleg. El trăiește altfel meciuri, e clar să urmărește" , "el le face și sunt peste limita ar ce ar trebui " , chiar nu vă corectează nimeni ?

yeab
yeab  •  15 Martie 2016, 16:18

schumy e mare om, mare antrenor, mare caracter...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează