FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENORI

Marius Şumudică vrea un sindicat al antrenorilor: "Mai bine vînd brazi decît să muncesc gratis"

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 28 decembrie 2014 19:55

Marius Şumudică, antrenorul celor de la Chiajna, a vorbit despre situaţia tehnicienilor din Liga 1, care acceptă să rămînă pe banca echipelor, deşi nu îşi primesc salariile luni întregi.
"Eu n-am probleme, dar nu mai staţi, fraţilor, 5-6 luni neplătiţi. E inadmisibil să ai asemenea restanţe. Cum eu îmi respect meseria, nu vin beat şi nu vin cu femei în cantonament, aşa vreau şi eu să fiu respectat. Mai ales că eu m-am şi lovit de acea lege care nu permite unui antrenor să conducă mai mult de două cluburi într-un sezon.

Dar cluburile pot să aducă 10 dacă vor! Cum vine asta. Mai bine mă duc şi vînd brazi decît să stau neplătit 5-6 luni. Noi sîntem vinovaţi, pentru că nu sîntem uniţi, nu avem sindicat", a spus Marius Şumudică la DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
marian0904
marian0904  •  28 Decembrie 2014, 22:17

Sumi are dreptate in parte. Antrenorii si jucatorii n-au nevoie de sindicat. Ei au contracte inregistrate la FRF, membra a UEFA si FIFA. Nu trebuie sa-i apere un sindicat. Ii apara UEFA si FIFA. Trebuie numai sa-si ceara drepturile contractuale. Cine nu-si ia banii si tace isi va aduce aminte mai tarziu (cand va face foamea) ce prost a fost.

benaflek
benaflek  •  28 Decembrie 2014, 21:19
Postat de djeurofighter pe 28 Decembrie 2014, 20:51

2 luni!? Un salariu este normal sa-l primesti la zi, nu cu luna/lunile ma tarziu! Ca jucatorii de la noi, cu salarii foarte bune in compartie cu medici, pompieri, profesori, etc., isi cumpara vila din cartierul X, masina de fite Y si au nevoie de credit la banca, pe care trebuie sa-l si achite, asta nu mai este problema noastra. Indiferent ca ai salariul minim pe economie, sau zeci de mii de Euro? Este normal sa-ti primesti salariul! Si asta nu dupa doua, sau mai multe luni intarziere!

eu am zis ca dupa 2 luni pleci

valyomanyd
valyomanyd  •  28 Decembrie 2014, 21:07
Postat de gazistu pe 28 Decembrie 2014, 21:00

E NEBUN EL ASA SUMudica cu putza mika, dar la faza cu sindicatul, ARE DREPTATE!

Banuiesc ca nu ai gasit alta rima ? Sau .....? :)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează