FOTBAL  »  Superliga  »  GIGI BECALI RĂMÎNE ÎN AREST

Marţi se judecă cererea de revocare a sentinţei în cazul Becali!

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 13 aprilie 2009 00:00

Tribunalul Bucureşti a dat azi motivarea în dosarul Gigi Becali: "Hoţii maşinii au fost agresaţi şi obligaţi să dea declaraţii", conform RealitateaTV.

În această motivare se susţine că Gigi Becali le-ar fi spus hoţilor că îi va da pe mâna gărzilor de corp, de asemenea, Cătălin Zmărăndescu ar fi vrut să scoată, cu un cuţit, glonţul din piciorul hoţului.

Motivarea este concluzia judecătorilor pe baza probelor care sînt depuse la dosar şi are 18 pagini.

UPDATE 18:00 Cătălin Ciubotă, avocat Gigi Becali:

"S-a formulat o cerere de revocare a sentinţei. Dacă nu se va depune o cerere de amînare, mîine se va judeca acţiunea de revocare la ora 8:30".

UPDATE 19:05: Aurelian Pavelescu, avocar Gigi Becali:

"Este o procedură standard la îndemîna procurorilor în ceea ce priveşte cererea de revocare formulată. Gigi Becali va fi prezent în sală, nu şi Zmărăndescu şi ceilalti învinuiţi".

Judecătorii au mai reţinut că Becali a condus acţiunea de "justiţie privată desfăşurată într-un local public şi filmată, în condiţiile în care părţile vătămate erau rănite, una dintre ele fiind pusă în postura de a fi iminent operată cu un cuţit de unul dintre inculpaţi, părţile fiind obligate să dea anumite declaraţii conform voinţei lui Gigi Becali".

Inculpaţii, apropiaţi sau subordonaţi ai finanţatorului Stelei, au acţionat cu o "deosebită agresivitate, manifestată cu urmăriri cu maşini în timpul nopţii, tamponări intenţionate, executare de focuri de armă în public, imobilizarea acestora (n.r. victimelor) şi transportarea în portbagaj".

Sursa: RealitateaTV

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
 •  13 Aprilie 2009, 16:02

In atentia POLITIEI si a MAGISTRATILOR: Clanul GEAMANU este mult mai periculos decat clanul BECALI. Hotii, talharii, cei din clanul GEAMANU sunt in libertate si cine stie pe cine mai opereaza sau pe cine santajeaza. La ei nu conteaza ca jefuiesc si talharesc oameni sarmani sau bogati. Clanul Becali nu-mi inspira nici o teama. i inca ceva: Iovan, fostul sot al Romanitei, a OMORAT un om, un hot, in timp ce acesta incerca sa fuga, va urma

 •  13 Aprilie 2009, 15:18

IAR MOTIVARE INCALCITA AZI.IN PRIMU RAND AIA SANT HOTII-DECI IA LUAT MASINA,DECI BAIETII DOMNULUI GIGI CAND IA GASIT-N TRAFIC TREBUIA SA-I OPREASCA CUMVA CA SA ZICA ADEVARU=SA RECUNOASCA FAPTA.DL GIGI NA FOST-N TRAFIC ATUNCI SA STIE.DECI NEVINOVAT.

cosmin
cosmin  •  13 Aprilie 2009, 15:04

neinteresant... de sport scrieti si voi ceva?

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close