FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mărturii incredibile ale lui Gigi Becali! Cum l-a furat pe Dragomir: "Sunt niște lucruri rele pe care le-am făcut"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 aprilie 2017 14:54

Gigi Becali a vorbit despre pasajul din partea lui Dumitru Dragomir, care a povestit acolo cum trișa actualul patron al celor de la FCSB.

Se folosea de un ciob de oglindă băgat între teancurile de bani pentru a vedea ce cărți are Dragomir.

"Da, am trișat cu un ciob, cum zice Dragomir. Așa este! Sunt niște lucruri rele pe care le-am făcut. Vreau să șterg aceste lucruri din viața mea, așa cum le-am șters la spovedanie.

Vreau să uit toate păcatele pe care le-am făcut. Nu mai vreau să vorbesc despre jocuri de noroc. Am jucat cu patimă! Băieții joacă de distracție. Am șters patima asta.

Nici dacă mă taie cineva nu mai joc nu mai joc nici un euro. Am jucat milioane, am câștigat și am pierdut. Nu vă pot spune ce am câștigat, pentru că nu vreau să mai vorbesc despre păcat.

Dar dacă aș vorbi ar însemna să mă mândresc cu un păcat", a zis Gigi Becali la Romania TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  21 Aprilie 2017, 06:46
Postat de Florin Bălănescu pe 20 Aprilie 2017, 16:58

Şi ce vi se pare, iar şi iar, atît de... "incredibil" (!!!) să aflați că un borfaş dovedit, care a făcut şi puşcărie pentru miliarde, a furat şi la cărți? Chiar sunteți in-cre-di-bil de proşti!...

Pentru care miliarde ? Le-a furat, cumva ? Zi-i, că văd că le ştii pe toate şi eşti sigur pe tine !

capitza1967
capitza1967  •  20 Aprilie 2017, 22:00

Eu am jucat , joc si voi juca si-n continuare . Ce treaba are ANAF-ul si ce-mi poate face . Cei ce acuza se cred fara greseala in viata lor ? Prima data vezi-ti barna din ochiul tau si apoi uitate la paiul din ochiul altuia .

capca1
capca1  •  20 Aprilie 2017, 21:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează