FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI OSK

Mărturii incredibile ale unui jucător de la Sepsi! Acuze la adresa arbitrului: "M-a înjurat de mamă!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 09:38

Juventus a câştigat primul meci în Liga 1, însă golul de 2-1, autor Măzărache, s-a marcat din ofsaid. Băjenaru a tras de la marginea careului mare, Miron a respins în faţă, iar fostul atacant al Universităţii Craiova a urmărit şi a băgat mingea în poartă.

Asistentul Bogdan Gheorghe n-a ridicat fanionul, "centralul" Coza a validat reuşita, însă reluările TV îl acuză pe tuşier. 

Sebastian Ghinga, jucător la Sepsi Sfântu Gheorghe, a surprins la finalul meciului, susținând că a fost înjurat de arbitrul Ionuț Coza. 

"Nu mă miră că au dat gol din ofsaid, pentru că arbitrul a avut o atitudine mizeră, m-a înjurat în timpul meciului! M-a înjurat de mamă!

I-am reproşat câteva lucruri şi el a ales să mă înjure. A fost părtinitor în această seară", a declarat Ghinga la TV Telekom Sport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  22 Octombrie 2017, 16:55

Doar tu!

deva1
deva1  •  22 Octombrie 2017, 15:48

Arbitru nu are voie sa injure.e la fel ca jucatorii cand li se da cartonas rosu pt injuratura.ce facem cu acest arbitru.exista inregustrarea meciului?comisia tehnica de arbitraj trebuie sa verifice inregistrarea si sa ia declaratii.e grav daca s -a intamplat asa....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  22 Octombrie 2017, 15:33

...minciuni...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează