FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mărturisire de senzaţie a lui Costel Gâlcă » Transferul care i-ar fi putut schimba cariera: "Îi luam locul lui Pep Guardiola"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 05 martie 2015 10:33

Costel Gâlcă a oferit un interviu pentru Gazeta Sporturilor unde se descrie ca om şi povesteşte episoade vesele, dar şi triste, din cariera pe care a avut-o a jucător. Interviul poate fi citit integral în ediţia tipărită sau cea digitală. 

Antrenorul Stelei nu poate uita momentul cînd a fost la un pas de a semna cu Barcelona, unde trebuia să-i ia locul marelui Pep Guardiola.

"În Spania m-am simţit foarte bine la toate echipele la care am evoluat, dar cred că cel mai bun sezon a fost cel din 1997-1998, la Mallorca. Atunci, s-a vorbit de interesul Barcelonei.

Mutarea nu s-a mai realizat pentru că trebuia să mă duc în locul lui Guardiola, iar el nu a mai plecat", a spus Costel Gâlcă pentru Gazeta Sporturilor.

Cum putea ajunge la Dinamo:

"În vara lui 1991 eram la FC Argeş, ajunsesem la Piteşti cu doi ani înainte, după un sezon în care evoluasem la Progresul Bucureşti, în Divizia C. A venit antrenorul meu de atunci, Silvăşan, şi m-a luat de acasă. Am mers la Dinamo, trebuia să semnez cu ei, dar am refuzat.

Cei din Ştefan cel Mare aveau o formaţie foarte bună la vremea aceea şi mi-ar fi fost greu să prind echipa. Auzisem şi de interesul Stelei, aşa că n-a durat mult şi m-am întors în Ghencea".

Alte subiecte exclusiv print din ziarul de azi:

✓Gâlcă, altfel de cît îl ştiţi: se descrie ca om, îşi expune pasiunile, îşi rememorează cariera şi dezvăluie că a fost la un pas să ajungă în curtea lui Dinamo

✓ Ce s-a făcut la FRF într-un an cu Burleanu » 10 promisiuni neonorate, interviu cu actualul preşedintele FRF şi un dialog amplu cu Mircea Sandu

✓Surpriză mare în primul "11" al Stelei cu Petrolul!

✓Cele mai tari ponturi la pariuri sînt doar în ziar! Mizează pe noi şi cîştigă!

Materialele integrale pot fi citite în ediţia tipărită de azi sau în platforma Gazeta Digitală – AICI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
m1k3
m1k3  •  05 Martie 2015, 17:10

super inchizator...dupa mondialu din 94 l-a cam tinut pe bara pe lupescu

sibelius
sibelius  •  05 Martie 2015, 15:58
Postat de mihai231 pe 05 Martie 2015, 12:47

de ce toata lumea rade??.....poate chiar asa a fost...atunci a facut o treaba buna in Spania.....si reamintesc totodata aici, Galca ca si inchizator a fost unul dintre cei mai buni din Romania din toate timpurile..nu prea treceai de el, dar este si de gashca ca recunoaste ca..nu s-a dus la dinamo ca in perioada aia nu ar fi avut loc in echipa:)))).da, in perioada acea Dinamo....a domniat totul......chiar si pe ratatul de valah'....ca valahu putea sa ajunga si el mare...dar atunci a picat si transferul lui la Dinamo, de asta acuma are atata ciuda pe dinamo-si blesteama toata ziua.....mai bine si-ar blestema zilele pe care le mai are de trait...ca a cazut acordul. in 1991...cu Dinamo:))))

Care perioada? 1991-1992? :)))

spartandinamovist
spartandinamovist  •  05 Martie 2015, 14:54

cine a sezizat nuanta de fapt al declaratiei? citez" Am mers la Dinamo, trebuia să semnez cu ei, dar am refuzat. Cei din Ştefan cel Mare aveau o formaţie foarte bună la vremea aceea şi mi-ar fi fost greu să prind echipa. Auzisem şi de interesul Stelei, aşa că n-a durat mult şi m-am întors în Ghencea". asta spune multe despre suprematia lui DInamo in fata stelei ..a refuzat ca nu avea sanse s a joace asa sa dus la steaua ..

Vezi toate comentariile (16)
Comentează