FOTBAL  »  Superliga  »  ROMÂNIA - DANEMARCA, DUMINICĂ, 26 MARTIE, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Mărturisirea lui Budescu dinaintea meciului cu Danemarca: "Am vrut să mă las de fotbal!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 21:26

Constantin Budescu (28 de ani) a fost selecționat în echipa națională a României pentru meciul cu Danemarca, însă mijlocașul spune că a fost la un pas să se lase de fotbal în urmă cu 5 ani.

"Eu am avut noroc că am ajuns până aici. Sunt condiții destul de dificile la noi în țară. După ce am plecat de la Petrolul și am ajuns la Astra a fost o situație delicată. M-am certat cu cei de acolo și am fost trimis la Divizia D. Chiar mă gândeam să mă las de fotbal și să mă apuc de altceva. Erau niște condiții grele. Aveam vreo 23 de ani cred. Cred că în situația mea au fost foarte mulți jucători și mai talentați decât mine.

După care am revenit la prima echipă, am jucat într-un meci la Universitatea Cluj, am intrat în minutul 78 și am marcat două goluri. De acolo mi s-a schimbat cariera", a declarat Budescu la TV Dolce Sport.

1.500.000 €e cota de transfer a lui Budescu, conform transfermarkt.de

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
valentinn10
valentinn10  •  25 Martie 2017, 10:22

Maine nu joci , imi pare rau

borat101
borat101  •  25 Martie 2017, 01:20

Dar cine nu este in stare sa se lase de sport intr'un fotbal asa de corupt ca in Romania? Inainte sa ajungi la Juniori chiar, mai bine te lasi si iti faci damblaua din cand in cand cu prietenii pe un teren, in spatele blocului, etc..

Vezi toate comentariile (2)
Comentează