FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Masoneria vinde Dinamo! El este omul de afaceri care îi ajută pe investitorii străini să cumpere clubul lui Negoiță

Articol de - Publicat vineri, 16 martie 2018 09:00

Francmasonul Adrian Thiess este intermediarul dintre Ionuț Negoiță și grupul din Marea Britanie care vrea să cumpere echipa.

Negocierile pentru vânzarea lui Dinamo sunt în toi! Ionuț Negoiță a semnat un precontract cu un grup de investiții din Marea Britanie, iar intermediarul care i-a adus pe posibilii cumpărători în România este francmasonul cu legături puternice în sfera politică, Adrian Ragnar Thiess. 

Thiess este cel care a organizat în 2012 amicalul dintre Dinamo și Barcelona și are legături chiar și în sferele de elită ale planetei. 

Reporterii GSP l-au contactat pe omul de afaceri pentru a afla care este exact implicarea sa, dar acesta s-a rezumat să spună: "Nu comentez!".

Gazeta vă prezintă mai jos cine este Adrian Ragnar Thiess, omul care a pus în mișcare vânzarea clubului Dinamo:

⇒ Una dintre firmele sale între timp radiată s-a numit " Mason Brothers Investment SRL". Acesta declara pentru evz.ro în 2008: " Da, sunt mason. În ritul de York şi în cel scoţian"
⇒ În urmă cu trei ani a organizat la București o întâlnire între doi dintre cei mai importanți oameni ai planetei, vicontele Etienne Davignon (președintele grupului Bilderberg) și Richard Haass (președintele Consiliului pentru relații externe al SUA)
⇒ În 2010 Thiess a lansat cotidianul "Puterea", iar la deschidere l-a adus cu elicopterul pe Mihail Gorbaciov, fostul conducător al Uniunii Sovietice.
⇒ Până în septembrie 2001 a fost consilierul personal al președintelui Ion Iliescu
⇒ S-a ocupat de campania electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei
⇒ În 2008, fiind consilier al lui Sorin Oprescu, a refuzat să-și facă publică declarația de avere.
⇒ I-a oferit consultanță politică principelui Radu Duda
⇒ A intermediat amicalul de lux dintre Dinamo și Barcelona
⇒ L-a adus în România pe Ronnie O'Sullivan, cel mai mare jucător de snooker din lume
⇒ În 2016, Thiess declara că are de când să candideze la Primăria Capitalei: "Sorin Oprescu a fost cea mai mare dezamăgire nu doar a mea, ci a tuturor oamenilor care l-au sprijinit. Într-un fel și eșecul lui în administrația locală m-a determinat să candidez"
⇒ S-a vehiculat varianta că Thiess a coordonat din umbră campania prezidențială din 2014 a lui Klaus Iohannis.
⇒ A cumpărat drapelul de luptă al lui Avram Iancu, în schimbul sumei de 105.000 de euro. Thiess le-a luat fața lui Gigi Becali și Primărei Clujului, participanți și ei la licitație. 
⇒ Deține o companie aviatică privată, 
⇒ Este căsătorit cu Delia Elena Dobândă, fiica medicului Dobândă, susţinut de PP DD în funcţia de viceprimar al municipiului Târgovişte

"L-am cunoscut pe Iliescu în 2000, cînd o mare bancă din Germania era interesată de România. Șeful biroului de aici m-a abordat și mi-a cerut să-l invit pe Iliescu la Frankfurt. Am cerut o întrevedere și Iliescu a fost de acord. În ianuarie 2001, mi-a propus să-i devin consilier"
Adrian Thiess, în kmkz.ro

Au întrebat de insolvență și de stadion!
Discuțiile dintre cele două părți continuă, iar surse din conducerea clubului au detaliat pentru ziar care este stadiul negocierilor: "Este o procedură complexă, care va mai dura mult timp, întrucât sunt multe lucruri ce trebuie clarificate. Dacă e să se facă, se face în timp! Sunt acele probleme legate de procesul de insolvență, de procese, de stadion. Investitorul va decide dacă va continua demersurile pentru preluarea clubului. Oricum, e tentat pentru că prețul e foarte mic, dar vrea să știe exact ce înseamnă litigiile existente".

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (49)
sorindrag
sorindrag  •  16 Martie 2018, 15:44
Postat de dansy pe 16 Martie 2018, 15:31

Bai astia de la GSP,Dinamo este problema voastra? In loc sa scrieti ca AZI SE IMPLINESC NISTE ANI DE CAND PRIMA ECHIPA ROMANEASCA DE FOTBAL S-A CALIFICAT IN SEMIFINALELE CUPEI UEFA (16.MARTIE 1983).Este vorba de "PRIETENII" vostri de la UNIVERSITATEA CRAIOVA.Nu va este bai rusine sa nu scrieti(comemorati) acel eveniment.?

hai ca esti simpatic! pai ce legatura au astia de la gsp cu sportul? daca goagle nu le da inspiratie atunci inventeaza subiecte de cancan! ai mai vazut vre-o analiza a unui meci, o prezentare ceva mai complexa! nimic decat ce a zis gigi, dimineata, la pranz si seara, daca meme s-a scobit in nas , etc

dansy
dansy  •  16 Martie 2018, 15:31

Bai astia de la GSP,Dinamo este problema voastra? In loc sa scrieti ca AZI SE IMPLINESC NISTE ANI DE CAND PRIMA ECHIPA ROMANEASCA DE FOTBAL S-A CALIFICAT IN SEMIFINALELE CUPEI UEFA (16.MARTIE 1983).Este vorba de "PRIETENII" vostri de la UNIVERSITATEA CRAIOVA.Nu va este bai rusine sa nu scrieti(comemorati) acel eveniment.?

davidblack
davidblack  •  16 Martie 2018, 14:58

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează