FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL

Massone îl amenință pe Măstăcăneanu! ”Sînt singurul punct de referință, nimeni altcineva n-are voie să vorbească în numele clubului”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 16:32

Patronul Ceahlăului, Angelo Massone, a oferit un comunicat de presă în care a ținut să precizeze.

"FC Ceahlăul a fost deja salvat de către noi, investitorii italieni, în luna ianuarie. Numai datorită investițiilor noastre acest campionat a fost dus la bun sfîrșit.

Anul viitor, obiectivul nostru este să cîștigăm campionatul ligii secunde și să promovăm cu Ceahlăul II.

Din punct de vedere administrativ, tehnicienii noștri studiază cele mai bune soluții pentru clubul nostru. Această decizie nu a adus efecte pozitive pentru care este clar că domnul Măstăcăneanu trebuie să demisioneze imediat, pentru că nu mai este agreat de către Consiliul de Administrație și de către acționarul majoritar.

Din acest moment, sînt singurul punct de referință al clubului și nimeni altcineva nu are voie să vorbească în numele clubului. Din acest moment, gata! Clubul va trebui să fie considerat în viitor un exemplu de curățenie, transparență și moralitate. Avocații noștri au fost instruiți să procedeze în fiecare locație pentru respectarea imaginii noastre".

În altă ordine de idei, ofițerul de presă al clubului, Gelu Crăcană, a decis să demisioneze de la Ceahlăul după 22 de ani de activitate.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
msr_ms
msr_ms  •  27 Mai 2015, 20:33
Postat de becalistar pe 27 Mai 2015, 17:02

pe langa stadionul ala defapt tribunele alea neacoperite ce mai are acest Piatra Neamt de s-a dus marele Massone acolo ? mai bine isi facea propria echipa in Bucuresti.

a vrut la bucuresti....

kaloogarele
kaloogarele  •  27 Mai 2015, 17:04

pai cum draga, nu ziceati ca a fugit cu banii din drepturile teve, ca a disparut ca elvis, ca ...

becalistar
becalistar  •  27 Mai 2015, 17:02

pe langa stadionul ala defapt tribunele alea neacoperite ce mai are acest Piatra Neamt de s-a dus marele Massone acolo ? mai bine isi facea propria echipa in Bucuresti.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează