FOTBAL  »  Superliga  »  ASA TÂRGU MUREȘ

Măsuri la ASA după "măcelul" cu Pandurii! Un oficial anunță: "Analizăm totul atent"

Articol de GSP - Publicat marti, 08 martie 2016 12:07

Vicepreședintele CA al celor de la ASA, Claudiu Maior, a anunțat că se vor lua măsuri după comportamentul unor jucători de la meciul cu Pandurii.

Gorjenii s-au impus la Târgu Mureș, scor 2-0, într-un meci pe care gazdele l-au terminat în 7 jucători.

"Consiliul de Administraţie al ASA Târgu Mureş va analiza ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Pandurii Târgu Jiu şi vor fi luate măsuri drastice împotriva jucătorilor care au dovedit un comportament nesportiv în timpul partidei.

Fotbaliştii au izbucnit după eliminarea lui George Ţucudean, pe care au considerat-o nedreaptă. Vom analiza ce s-a întâmplat şi vom lua măsuri", a declarat Maior, pentru Agerpres.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (23)
sibelius
sibelius  •  08 Martie 2016, 22:27
Postat de foxy pe 08 Martie 2016, 21:20

De unde sa stiu eu ca aia din tribune sunt dinamovisti???...Eu ai judec dupa comportamentul lor de instigatori...instigatori suporteri ai ASA...Sa vezi instigare si ura si in comenturi dupa meci...Asta n-ai remarcat?

Postacii platiti de primarie nu sunt suporteri. Daca pana si lui nebraska i-a fost jena de macelari e clar ca niciun om normal nu le poate gasi scuze. Pentru marea masa a muresenilor(indiferent de etnie) clona nu inseamna nimic.

foxy
foxy  •  08 Martie 2016, 21:20
Postat de sibelius pe 08 Martie 2016, 20:36

Pana nu cu mult timp in urma "antrenorul francez de nationalitate maghiara" era jucatorul roman cu cele mai multe selectii la echipa nationala si castigator al C.C.E. cu echipa romaneasca Steaua Bucuresti. Clona de la Tg Mures nu e echipa UDMR-ului ci a PDL/PNL; iar *** din tribune care strigau *** erau dinamovisti locali. Niciun circar din teren nu era localnic(cu atat mai putin maghiar).

De unde sa stiu eu ca aia din tribune sunt dinamovisti???...Eu ai judec dupa comportamentul lor de instigatori...instigatori suporteri ai ASA...Sa vezi instigare si ura si in comenturi dupa meci...Asta n-ai remarcat?

foxy
foxy  •  08 Martie 2016, 21:16
Postat de pol1iasi pe 08 Martie 2016, 20:18

Ce facurati fratelo?! Va nenorocira muresenii :)

:)))...Scaparam de data asta...:)))..

Vezi toate comentariile (23)
Comentează