FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Măsuri luate de FC Voluntari după incidentele dintre Ganea și reporterul Look! Comunicatul trimis de ilfoveni

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 martie 2016 15:20

Clubul FC Voluntari și-a expus oficial punctul de vedere cu privire la scandalul dintre Ionel Ganea și jurnalista de la Look, Alina Iosub. Formația ilfoveană condamnă gesturile antrenorului ei. 

"Fotbal Club Voluntari condamnă evenimentele grobiene care i-au avut în prim plan pe antrenorul echipei de fotbal Ionel Ganea şi pe reprezentanta postului de televiziune Look TV, jurnalista Alina Iosub, la finalul partidei dintre CSMS Iaşi şi FC Voluntari.

Inerentele polemici trebuie să păstreze un cadru constructiv şi să fie purtate într-un dialog civilizat, indiferent dacă protagoniştii se află în faţa sau în spatele microfoanelor. Dincolo de ecranele televizoarelor, lumea sportului şi, în special, cea a fotbalului rămâne una dură şi împinsă către multe sacrificii.

Astfel, interacţiunea obligatorie din punct de vedere profesional dintre oamenii de sport şi mass-media trebuie menţinută doar între barierele impuse de regulamente. Dacă dorim să atragem copiii către sport şi să le inoculăm o educaţie sănătoasă, comportamentul trivial, jignirile şi proferarea ameninţărilor trebuie puse la zid şi eliminate, indiferent cine le iniţiază.

FC Voluntari îi asigură pe toţi reprezentanţii mass-media că va păstra aceleaşi relaţii deschise către dialog şi respect, ca şi până acum", se arată în comunicatul celor de la FC Voluntari. 

Citește și: Au apărut noi imagini cu contrele dintre Ganea și jurnalista de la Look! Antrenorul înjură în mod grosolan

Citește și: VIDEO Scene șocante după Iași - Voluntari! Jigniri și amenințări cu moartea între Ganea și o jurnalistă: "Viorele, nu te mai întorci la București"

Ganea reacționează dur după amenințările primite aseară: "Face parte dintr-un clan de interlopi, ceva? Cum să zică aşa ceva o puştoaică"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
ortega
ortega  •  19 Martie 2016, 18:57
Postat de gannicus2014 pe 19 Martie 2016, 16:49

individa aia sa prezinte cartea de identitate , ca opinia publica sa se convinga daca ultima litera a numelui este "B" sau nu

A lui maică-ta sigur e G ...

dtdr
dtdr  •  19 Martie 2016, 18:06

De cand e lumea, prostul n-a putut fi lamurit. Este pierdere de timp. EL NU PRICEPE. ESTE SI CAZUL LUI GANEA !

444001919101397
Florean Andrei  •  19 Martie 2016, 17:52

Golanu de ganea, tot golan rămâne !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează