FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII TG. JIU

Maxim nu se lasă intimidat de patronul Stelei: "E treaba lui Gigi Becali ce spune şi ce face!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 ianuarie 2013 14:59

Dat ca şi transferat la Steaua, Alexandru Maxim (22 de ani) a rămas la Pandurii Tîrgu-Jiu din cauza unei presupuse relaţii a acestuia cu fost asistentă de la "Un show păcătos", Mădălina Pamfile.

Dat ca şi transferat la Steaua, Alexandru Maxim (22 de ani) a rămas la Pandurii Tîrgu-Jiu din cauza unei presupuse relaţii a acestuia cu fost asistentă de la "Un show păcătos", Mădălina Pamfile.

Finanţatorul grupării din Ghencea s-a arătat deranjat de viaţa extra-sportivă a mijlocaşului, însă Maxim nu a rămas dator şi i-a replicat lui Becali într-un interviu acordat pentru ziarul Ring.

 

"S-a vorbit prea mult despre mine în ultimul timp. Ce spune şi ce face Gigi Becali este treaba lui. Lumea trebuie să ma judece după ce fac pe teren, nu pentru viaţa mea privată. Nu sînt cu Mădălina Pamfile, nu sînt cu nimeni, sînt singur !"

 

Mijlocaşul a afirmat că aşteaptă reunirea lotului şi că singurul lucru care contează este să fie sănătos ca să poată juca fotbal în linişte, fără a mai prinde primele pagini ale tabloidelor. "Sînt destul de matur să îmi asum o relaţie, dar momentan nu este cazul. Atît timp cît dau randament pe teren, viaţa privată mă priveşte în totalitate".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
dori26
dori26  •  24 Ianuarie 2013, 16:37

maxim am spus !

andystar
andystar  •  16 Ianuarie 2013, 21:57
Postat de stelistu.batran pe 16 Ianuarie 2013, 17:31

Ba da tu ce te bagi? ce ti-a facut baiatul? foarte bine ca i-a dat mooouuuieee imbheeeechilului becali, ce ma astia sunt sclavi? ce trEaba are contractul de munca si viata personala? daca pe teren e leu, conteaza cat bea si cat foooute? plus ca fata de fotbalistii de afara astia de la noi sunt platiti cu nimic. Asta e munca lor, 10 ani de minge apoi out! asa e in sporturile in care sunt bani multi la mijloc in 2013!

Nimic nu intelegi,degeaba ai o varsta ;)

fangigi
fangigi  •  16 Ianuarie 2013, 20:18

BRAVO Maxim, de cand le-ai dat clanta oilor, ai crescut in ochii multora!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează