FOTBAL  »  Superliga  »  CRIZĂ

”Mbappe al lui Becali” va fi bun abia la anul!

Articol de - Publicat duminica, 08 octombrie 2017 09:00

Florinel Coman nu are niciun gol în acest sezon fiindcă nu e pregătit și Dică n-are timp să-l ”repare” până la sfârșitul sezonului. 

Cel mai scump fotbalist din lotul FCSB nu a marcat niciun gol de când Becali a plătit două milioane de euro pentru el. Nu înscrisese nici la Viitorul înainte să se facă transferul. Ce se petrece cu Florinel Coman?

Atacantul suferă din cauza programului ciudat pe care l-a avut în vară. În locul unui presezon normal, Coman a făcut un tratament pentru varice și a ratat pregătirea. Becali a povestit că fotbalistul apelase și la un tratament băbesc: "A folosit niște lipitori, care i-au supt doi litri de sânge".

Florinel a început sezonul la Viitorul, apoi a fost vândut la FCSB. Nici Hagi, nici Dică nu au reușit să repare problemele pe care a ajuns să le aibă Coman din cauza programului de astă-vară. Atacantul nu e pregătit fizic, motiv pentru care nu poate juca nici măcar aproape de nivelul pe care l-a avut în stagiunea precedentă.

Dică l-a folosit în 5 meciuri de când îl are sub comandă, ca să-l ajute să progreseze, doar că echipa are un calendar plin și Coman nu poate să acopere doar cu meciuri "găurile" din pregătirea fizică. El fusese convocat la naționala U21 pentru partida cu Elveția, dar a cedat și a plecat acasă din cauza durerilor musculare. "RMN-ul n-a arătat nicio afecțiune", a povestit Andrei Vochin la Telekom Sport. Vestea bună ar fi, așadar, că Florinel nu are ruptură, vestea proastă e că forma dezastruoasă nu i-a permis să rămână printre "tricolori".

Ar avea nevoie de antrenamente specifice perioadei dinaintea campionatului. Antrenamente pe care va apuca să le facă abia la începutul lui 2018, când FCSB va avea stagiile de pregătire a ultimei părți a sezonului. Abia de anul viitor se va vedea cât de bun e Coman și dacă reușește să se impună printre steliști. 

6 goluria marcat Coman în 28 de partide disputate pentru campioana Viitorul în sezonul trecut. Acum are 5 meciuri la Viitorul, 5 la FCSB și niciun gol

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
vicol_vali
vicol_vali  •  09 Octombrie 2017, 05:35

Luați-l ușor. Gigi încă îl consideră oaie. Așa le-a spus și ***: Draga mea, la anul te tai, că vreau să mănânc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

romeverest
romeverest  •  08 Octombrie 2017, 17:41

Mbappe al Frantei este la ani lumina distanta de "Mbappe al lui Becali !!

352061698522614
Mihai Tudose  •  08 Octombrie 2017, 17:28

Sunt stelist, dar asa teapa nu a mai luat STEAUA de la Elton incoace.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează