FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - BRAŞOV

VIDEO Craiova pierde pe teren propriu cu Braşov, 1-2, şi simte mai puternic răcoarea dimineţii

Suporterii olteni se tem de un nou drum către liga secundă
Suporterii olteni se tem de un nou drum către liga secundă

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 aprilie 2011 00:00 / Actualizat luni, 25 aprilie 2011 11:46

Oltenii lui Adrian Mititelu au pierdut (1-2) cu FC Braşov şi sînt din ce în ce mai aproape să îşi dispute meciurile la matineu

Cu Stoica şi Zoro înfipţi unul cu mîinile în gîtul celuilalt, Reghecampf credea că aceste gesturi nu sînt o dovadă a indisciplinei, ci a concentrării. După cum începuse meciul, tehnicianul oltenilor avea dreptate, Stoianof şi Subotici au pus în pericol o echipă a Braşovului înghesuită în propriul teren. Cu mingea la firul ierbii nu s-a putut şi coordonatorul oltenilor, Stoica a săltat o minge peste apărarea lui Conceicao, iar Stoianof a pus vîrful bocancului pentru un lob superb peste Kajcsa (26).

Treziţi de cele două puncte care le mai departajau, braşovenii au contat şi în atac. Cristescu i-a strecurat mingea printre picioare lui Gugu, dar a fost blocat în momentul şutului.

Protagonistul reprizei a fost pînă la urmă centralul partidei. Ovidiu Haţegan a refuzat un penalty clar Braşovului în minutul 45 la un fault al lui Lung Jr. la Williams.

Pauză i-a înmuiat pe elevii lui Reghe, iar concentrarea de care vorbea tehnicianul Craiovei a dispărut. Atît au aşteptat Cristescu & Co.! Rusu a punctat primul cu o deviere din centrul careului (64), iar nou-intratul Distefano şi-a dus echipa în avantaj cu o lovitură de cap din 6 metri (66). Pînă la final nu s-a mai întîmplat nimic pe tabela de marcaj, braşovenii obţinînd cele trei puncte.

Iată echipele:

Craiova: Lung - Dănănae, Zoro, Gugu, Buşu - Prepeliţă, D. Stoica, Gîngioveanu, Buleică - Stoianof, Subotici

Rezerve: Hotoboc, Roman, Bujor, F. Costea, Firţulescu, D. Lopes, Jackie Nicolae

Braşov: Kajcsa - Ad. Rusu, Majernik, Oros, Cr. Ionescu - Toloza - Chipciu, Stîngă, Cristescu, Williams - Teixeria

Rezerve: Hăisan, Hadnagy, Voicu, Martinovici, Mateiu, Ilyeş, Distefano

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (48)
danutzbv
danutzbv  •  25 Aprilie 2011, 15:11

Aseara s-a facut in sfarsit dreptate, dupa jocul din 2000. Atunci Craiova castiga nemeritat cu 1-0 dupa un autogol al lui Bodea, intr-un meci dominat total de FC Brasov si se salva de la retrogadare. Victoria de aseara a adus categoric mai multa bucurie suporterilor Brasovului decat acel 3-0 din Ghencea! Parerea mea.

policar
policar  •  25 Aprilie 2011, 14:44

CINE A RETROGRADAT CRAIOVA? SIMPLU : FRATII COSTEA SI PITURCA, RIDICATILE SI LOR STATUI,

pismo
pismo  •  25 Aprilie 2011, 10:27

Rezultat viciat de arbitru. Este evident ca alaturi de Steaua , Craiova joaca cel mai prost fotbal din Liga I

Vezi toate comentariile (48)
Comentează