FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CONCORDIA

Egalul ar retrograda U Cluj și FC Brașov! Cum arată echipele în Gaz Metan-Concordia, liveTEXT ora 18:30

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 14:23

Primul meci al etapei cu numărul 33 din Liga 1 se dispută la Mediaş, acolo unde Gaz Metan primeşte vizita Concordiei Chiajna.

Acest meci poate clarifica definitiv situaţia retrogradatelor, dacă ilfovenii reuşesc să se impună.

VEZI AICI LIVETEXT PARTIDA

Concordia s-ar salva, iar U Cluj şi FC Braşov ar fi retrogradate din punct de vedere matematic, asta şi după ce CFR Cluj şi-a luat punctele înapoi.

Partida dintre cele două începe la ora 18:30 şi este transmisă în direct la Digi, Dolce, LookPlus şi liveTEXT pe GSP.RO.

Echipele probabile:

Gaz Metan: Pleşca - V. Creţu, Muth, Vişa, Szilagyi - Al. Zaharia, Tahar - Al. Muntean, Figliomeni, Llullaku - D. Roman 

Concordia: Matache - Vagner, Dragarski, R. Alves, Muşat - Maftei - Purece, Boldrin, Ad. Cristea, Serediuc - Dina

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
msr_ms
msr_ms  •  22 Mai 2015, 18:23
Postat de randoom_._ pe 22 Mai 2015, 18:11

tu pornesti de la premisa falsa ca csu pierde toate meciurile cu 3-0. eu as fi primul de acord cu asta. daca csu ar pierde cu 3-0 toate meciurile,Steaua ar fi campioana. dar nu o sa se intample asta. daca ramnciu valcea castiga la tas,pur si simplu o sa ii i-a locul celor de la csu craiova in liga 1,sezonul viitor. simplu.

ai dreptate,csm rm.valcea va juca in locul clonei,insa citeste cu atentie ca nu va ajuta un egal la astra si victoria in ultima etapa,adica 4 pct castigate de ASA contra a 2 victorii ale fcsb.terminati la egalitate de puncte si rezultatele directe v-au terminat. si din momrent ce tu excluzi o echipa fiindca n-avea drept de joc intr-o liga,unde a obtinut niste rezultate care au contat in stabilirea clasamentului,nu ti se pare normal ca rezultatele de pe teren sa fie anulate si omologate toate cu 3-0?

msr_ms
msr_ms  •  22 Mai 2015, 18:19
Postat de randoom_._ pe 22 Mai 2015, 18:07

??? nu inteleg ce vrei sa spui? tu spui ca csu pierde toate meciurile cu 3-0 din liga 1? pai aia inseamna ca Steaua este campioana pentru ca Steaua a facut egal cu csu iar asa tg mures a castigat. dar eu nu cred ca,daca,castiga ramnicu valcea la tas csu pierde toate meciurile cu 3-0. pur si simplu ramnicu valcea ii ia locul celor de la csu in liga 1 la anu. simplu.

stai calm si fii atent! daca clona este exclusa fiindca nu aveau drept de promovare,atunci asa cum ai scris toate rezultatele ei se anuleaza din aceasta editie de campionat si vor fi omologate pt. toate echipele la masa verde.DACA ACEST LUCRU S-AR INTAMPLA ACUM,AZI 22 MAI SA ZICEM,CLASAMENTUL AR ARATA ASA: 1-ASA-71p,2-fcsb-69 p.(ASA a castigat 3 din 6 pct cu clona,iar fcsb 4 din 6 deci diferenta dintre ele ar creste cu 1 punct si atunci daca ASA castiga 4 din 6 e campioana datorita meciurilor directe cu fcsb-la final ambele ar avea 75 p.clar?acum la retrogradare,clasamentul sta asa: 11-pandurii-44 p,12 chiajna-42 p,13 rapid 39p,14-u cluj-38p,15 gaz metan-37 p,16-brasov 35 p.daca chiajna bate azi si pierde cu petrolul,face 45p,pandurii daca nu scot un egal cu iasi raman cu 44p,iar rapid daca bate tot face 45p.in aceasta situatie rapid sare peste chiajna in urma rezultatelor directe,iar pandurii cad cu 44p.daca chiajna castiga doar 3 p si pandurii fac egal cu iasi iar rapid bate tot,atunci cade chiajna fiindca si la 45 p egal intre rapid si pandurii,e improbabil ca rapid sa bata cu 3-0 pe pandurii in giulesti sa-i sara la razultate directe.daca rapid nu castiga la cluj la revedere!tin cont ca u cluj are meciurile castigate cu otelul si ceahlaul adica maxim 44p.sper ca ai inteles cum sta treaba si ce importanta are decizia TAS legat de clona.

randoom_._
randoom_._  •  22 Mai 2015, 18:11
Postat de msr_ms pe 22 Mai 2015, 18:07

"completare: nici victoria de azi a chiajnei,daca pierde cu petrolul in ultima etapa nu-i poate ajuta daca TAS decide excluderea clonei din liga 1.

tu pornesti de la premisa falsa ca csu pierde toate meciurile cu 3-0. eu as fi primul de acord cu asta. daca csu ar pierde cu 3-0 toate meciurile,Steaua ar fi campioana. dar nu o sa se intample asta. daca ramnciu valcea castiga la tas,pur si simplu o sa ii i-a locul celor de la csu craiova in liga 1,sezonul viitor. simplu.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close