FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Meciul cu Oţelul, decisiv pentru un dinamovist » Un club mare al Europei vine să-l urmărească

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 27 iulie 2014 10:47

Dinamo debutează în noul sezon luni, de la ora 21:00, în direct la Look TV şi liveTEXT pe GSP.RO, în partida de pe teren propriu contra Oţelului Galaţi. 

Meciul va fi unul special pentru Dorin Rotariu. Puştiul lui Dinamo este dorit insistent de PSV Eindhoven, club care îşi va trimite mîine reprezentanţii în "Ştefan cel Mare" pentru a-l urmări pe mijlocaşul dinamovist, anunţă DolceSport.

Dorin Rotariu a înscris de 11 ori pentru Dinamo în cele 48 de meciuri de pînă acum pe care le-a jucat. Mijlocaşul ofensiv a oferit şi 6 pase de gol.

Cotat la 1,5 milioane de euro de transfermarkt, Rotariu este văzut drept unul dintre cei mai valoroşi tineri din România. În cazul unui transfer, Dinamo va cere să aibă în continuare un procent dintr-o vînzare ulterioară.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (24)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  31 Iulie 2014, 15:58
Postat de unico_biancorossi pe 29 Iulie 2014, 03:08

mda. cei de la PSV au venit pentru dorin si i-a uimit kamil.

dinamo a topit otelul ! 4-0... si pa.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 03:09
Postat de belamy pe 28 Iulie 2014, 08:30

dati-l cat mai repede.....oricum din iarna se va antrena iar cu echipa a II a. putini sunt jucatorii(romani) care au confirmat la noile echipe, transferul lor mai mult o "afacere" a agentilor.

a jucat perfect la chiajna. mai ales in prima repriza. mai sters cu otelul. neinspirat si marcat. la propriu si la figurat.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iulie 2014, 03:08

mda. cei de la PSV au venit pentru dorin si i-a uimit kamil.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează