FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Meciul de adio! Derby-ul cu Dinamo a fost ultimul pentru Reghecampf pe banca FCSB-ului

174 de meciuri a bifat Laurențiu Reghecampf pe banca FCSB în cei trei ani și jumătate de mandat // Foto Cristi Preda
174 de meciuri a bifat Laurențiu Reghecampf pe banca FCSB în cei trei ani și jumătate de mandat // Foto Cristi Preda

Articol de - Publicat sambata, 06 mai 2017 00:00

Deși Reghecampf a cerut Comisiei de Disciplină să-i amâne suspendarea până după finalul campionatului, după modelul Șumudică, aceasta l-a suspendat două etape!

Eliminat în finalul partidei de către "centralul" Ovidiu Hațegan, la solicitarea asistentului Octavian Șovre, antrenorul de 41 de ani a fost chemat la raport în fața Comisiei de Disciplină.

"Lăsați-mă să stau pe bancă în ultimele două etape și mă suspendați după!", a solicitat Reghe, dar membrii CD nu au ținut cont de rugăminte și l-au suspendat.

Tehnicianul spera să fie pe bancă măcar la partida cu CSU Craiova, din ultima etapă a actualului campionat, dar planurile i-au fost date peste cap și va trebui să stea ori în spatele băncilor de rezerve, ori în lojă alături de Gigi Becali, așa cum s-a mai întâmplat și în alte situații.

Pe lângă suspendarea pe care a primit-o, antrenorul mai are de plătit și o amendă de 4.500 lei. "Arbitrii din România au devenit foarte sensibili și nu se mai poate vorbi cu ei. Am fost eliminat pentru că Şovre s-a simţit jignit, dar el îmi înjură ca la uşa cortului asistentul", a spus Reghe după meciul cu Dinamo.

Odată cu această suspendare primită de la Comisia de Disciplină, Reghe își va încheia cel de-al doilea mandat la FCSB în tribună!

Tehnicianul are mai multe oferte din zona Golfului va părăsi probabil echipa la finalul acestui sezon, fiind gata să dea curs unei propuneri mult mai interesante din punct de vedere financiar.

"Nici nu e nevoie să mai stea Reghe pe bancă în astea două etape, eu zic c-o să câștigăm și fără antrenor, pentru că nu vom avea adversare puternice"
Gigi Becali, patron FCSB

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
marius.bxl
marius.bxl  •  06 Mai 2017, 12:16

Oricum steaua va ajunge în forma maxima după min 80 în ultima etapa deci nu este nevoie de reghe.oricum a fost absent de când s-a reîntors la steaua.

martinpen
martinpen  •  06 Mai 2017, 11:18

Parca avea contract pana in 2018... Cine plateste clauza ? Gigi ca il da afara sau Reghe, ca pleaca de capul lui ?

poison
poison  •  06 Mai 2017, 10:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează