GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  DECIZIE

UPDATE George Copos a fost eliberat! Decizia este definitivă

Articol de GSP - Publicat marti, 07 aprilie 2015 09:44

La sfîrşitul lunii ianuarie, Comisia de la Penitenciarul Rahova a aprobat eliberarea condiţionată a lui George Copos, dar Judecătoria Sectorului 5 a respins cererea omului de afaceri.

15:40 

Judecătorii Tribunalului București au decis: George Copos va fi eliberat. Decizia este definitivă, potrivit RomâniaTV și Digi24. Fostul patron al Rapidului a stat în închisoare 1 an și o lună.

Știrea inițială:

 Copos a depus contestație, dorind să arate că s-a reeducat în perioada în care a fost închis.Tribunalul București va stabili astăzi dacă acesta va fi eliberat. Decizia va fi una definitivă, iar dacă îi va fi favorabilă, fostul patron al Rapidului poate ieși astăzi din închisoare.

Copos cere eliberarea spunînd că a cîștigat peste 200 de zile în anul în care a fost închis. Acesta a scris cinci cărți, una de istorie și patru de turism, a muncit la atelierul de tîmplărie și s-a înscris la toate activitățile penintenciarului Rahova, potrivit RomâniaTV.

Procurorii contestă acest exces de zel, spunînd că George Copos a făcut toate acestea doar pentru a ieși mai repede din închisoare, nu pentru a se reeduca.

George Copos a fost condamnat în două rînduri la închisoare: în Dosarul Transferurilor şi în Dosarul Loteria I.

3 ani și 8 luni
de închisoare a primit George Copos în Dosarul Transferurilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (114)
kpaxcmdr
kpaxcmdr  •  08 Aprilie 2015, 00:34

Pacat ca alt hot iese de la mititica!Mare pacat. Ma mir ca nu le da guvernul si cite sute de mii de euroi,pentru fiecare din lucrarile stiintifice publicate!

behaitoarea.woody
behaitoarea.woody  •  07 Aprilie 2015, 18:56
Postat de bridge_too_far pe 07 Aprilie 2015, 18:00

Bai , Woody oare pot sa recuperez un cont daca stiu username dar nu mai stiu e-mail & password ?

nu

bridge_too_far
bridge_too_far  •  07 Aprilie 2015, 18:19
Postat de magnetii.de.sub.pod pe 07 Aprilie 2015, 18:11

Merita eliberat mai repede, toti romanii sunt multumiti ca a pus pe butuci Rapid, sa se duca naiba la matineu si in desfiintare.

Nici o echipa din Liga 1 nu ar vrea salvarea Rapidului cu suporterii ei curati si minunati . Le da ASA-ul cu terenu-n cap maine .

Vezi toate comentariile (114)
Comentează