FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - GAZ METAN 4-0

Medieșenii își toarnă cenușă în cap după umilința cu FCSB, 0-4: "Am fost penibili" » Ce model are Cristi Pustai pentru a evita retrogradarea

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 septembrie 2017 22:29

În ciuda faptului că Gaz Metan a înregistrat o nouă înfrângere, 0-4 pe terenul lui FCSB, a cincea consecutivă în campionat, tehnicianul Cristi Pustai e optimist că echipa sa va reuși să treacă peste momentele dificile pe care le traversează după primele 10 etape din Liga 1. 

"Sper să ieșim din această pasă. E explicabil, am schimbat o echipă întreagă. În afară de portari și încă doi, trei jucători nu au rămas alții.

Sunt condiții grele, însă asta nu explică lipsa punctelor. Eu cred că putem ieși din această zonă. A demonstrat-o, anul trecut, Poli Timișoara. Am încredere în fotbaliștii mei", a declarat Cristi Pustai, la TV Telekom Sport 1. 

Mijlocașul Alexandru Curtean a avut însă un discurs mult mai dur la adresa propriei echipe, despre care spune că a jucat penibil în repriza secundă a partidei de pe Arena Națională.

"Am jucat cu Steaua, știam că vom întâlni o echipă bună. Trebuia să arătăm altceva. În prima repriză am avut ceva speranțe, dar în a doua am fost penibili. Am venit să scoatem un egal, dar nu a fost să fie. Se putea termina și mai rău pentru noi.

FCSB are jucători valoroși, care au demonstrat acest lucru. Sperăm să arătăm mai bine în următoarele meciuri. Vrem să oprim înfrângrile, sperăm să câștigăm și să ne revenim după această serie", a declarat și Alexandru Curtean, la Look TV.

Citește AICI cronica partidei FCSB - Gaz Metan 4-0 

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează