FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Merge pe sîrmă » Dinamo a început să fie asaltată de propuneri pentru un nou antrenor » Cît mai rezistă Flavius Stoican?

Stoican este agreat de Negoiță și pentru că acceptă un salariu de numai 3.000 de euro pe lună
Stoican este agreat de Negoiță și pentru că acceptă un salariu de numai 3.000 de euro pe lună

Articol de - Publicat luni, 10 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 09 noiembrie 2014 22:25

Flavius Stoican a intrat în gura suporterilor. Patronul încă are răbdare cu tehnicianul instalat în septembrie 2013.

Tot mai multe glasuri din tribuna dinamovistă cer demisia lui Flavius Stoican. Antrenorul care are aproape 14 luni de cînd este "principal" în Ştefan cel Mare este contestat tot mai dur de ultraşi, o parte dintre cei prezenţi la arenă la meciul cu Viitorul (2-3) cerîndu-i vehement să părăsească gruparea.

Reacţia lui Stoican: "Spre deosebire de alte cluburi, conducerea e alături de jucători în momentele grele, sînt sigur că va fi şi acum. Nu m-am gîndit să cedez. Simt că am în continuare suportul conducerii pentru că discut zilnic cu domnul Negoiţă". Acţionarul majoritar îi acordă încredere pe mai departe antrenorului de 37 de ani, însă au început să apară diverse oferte de serviciu pe adresa clubului.

Diverşi impresari sau oameni de fotbal fac fel de fel de propuneri. Ionuţ Chirilă, Liviu Ciobotariu şi Mircea Rednic, ultimul chiar cel cu care s-a luat ultimul titlu, în 2007, au fost recomandaţi şefilor din Ştefan cel Mare.

"Puriul" a fost, vineri seara, la meciul cu Viitorul. Toţi trei sînt liberi de contract în acest moment. Soarta lui Stoican se va decide în ultimele etape din sezonul de toamnă. Programul lui Dinamo? Deplasare la Mediaş, acasă cu Petrolul şi deplasare la Giurgiu, cu Astra!

Cum se apără
Flavius şi-a asumat eşecul cu Viitorul: "Am avut şi neşansă să pornim meciul de la 0-1. Am încercat să-i motivez la pauză, am revenit în joc, am dominat teritorial o parte din joc, dar ăsta e fotbalul. Trebuie să fim alături de jucători pentru că vreau să-i fac să creadă că e un joc, nu vreau ca această presiune să le ia din calităţi. Trebuie să fim în continuare ca o familie. Nu trebuie să fim dărîmaţi mental, e vorba de un joc de fotbal".

77 de puncte a strîns Stoican în 40 de meciuri, adică 64% dintre punctele puse în joc

4 goluri după lovituri libere, 3 după cornere, 3 din penalty şi unul după un aut sînt golurile încasate de Dinamo în campionatul curent din faze fixe. În total, 11 din cele 19 goluri luate de roş-albi

10 eşecuri a strîns Stoican ca antrenor la Dinamo, în 40 de meciuri de L1. Cele 10 înfrîngeri: 3 cu CFR, 2 cu Viitorul, cîte unul cu Astra, Pandurii, FC Braşov, FC Botoşani şi Steaua

"Ce să ceri demisia lui Stoican cînd Fai şi Grecu arată că n-au minte?! Dinamo are mulţi jucători mediocri. Stoican a făcut mai mult decît se putea cu lotul pe care-l are la dispoziţie" (Claudiu Vaişcovici, ex-atacant Dinamo)

"Pentru mine, galeria lui Dinamo este unică, pentru că scandează şi cîntă tot timpul. Se mai găsesc oameni pe care să nu-i poţi mulţumi. Nu mă sperie nimic" (Flavius Stoican, antrenor Dinamo)

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (81)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 02:31
Postat de cainelup pe 10 Noiembrie 2014, 15:36

"dar ăsta e fotbalul" - nu ! Nu-i asta fotbalul, Stoicane, asta e labareala de impotenti. E drept ca si lotul e jalnic, dar pana si aia care mai miscau ceva, sunt din lemn acum.

gata, amigos, am scapat de pacalici ! am tinut cont de vocea voastra de pe forum, l-am demis. a fost greu sa il conving pe Negoita, dar si-a dat pana si el seama ca mentinerea aluia pe banca era deja o prostie ! FORZA DINAMO !

educated_fool
educated_fool  •  11 Noiembrie 2014, 21:01

Cu lotul pe care il are Dinamo nici Mourinio, Klopp, Guardiola si Ancelotti impreuna nu ar scoate mai mult

luker
luker  •  11 Noiembrie 2014, 09:32

Rednic, MIriuta sau Bonetti. Acum fratii Becali sunt in puscarie. Mi-ar place un comeback al lui Bonetti, merita!

Vezi toate comentariile (81)
Comentează