FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesaj amenințător al PCH: "Duminică ne facem încălzirea pentru derby"

Articol de GSP - Publicat joi, 08 februarie 2018 17:32

Ionel Dănciulescu a anunțat că suporterii lui Dinamo iau cu asalt arena din Chiajna, acolo unde "câinii" vor întâlni Concordia, luni, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO. 

"Am înțeles că la Chiajna va fi stadionul plin, iar pentru derby s-au vândut deja în jur de 8000 de bilete. Fără aportul publicului nu avem forța să revenim. Vom fi susținuți de public așa cum am fost și la meciul cu CS U Craiova", a zis Ionel Dănciulescu pentru Dinamo1948.club.

"Luni, cu toții la Chiajna, apoi dărâmăm Arena Națională! PS: Duminică avem și o «încălzire». Meci important la handbal împotriva «prietenilor» de la Constanța. Cică își iau inima în dinți și vin. Duminică, ora 11:00, sala Dinamo. Intrarea e liberă", e mesajul de pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan. 

Echipa de handbal masculin a celor de la Dinamo o întâlnește duminică pe HC Dobrogea Sud Constanța, formație pe care a învins-o de 4 ori în ultimele 5 meciuri. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
ropo
ropo  •  08 Februarie 2018, 20:43

Cu fcsb e derby prin prisma prostiilor debitate de becali,si a gigistilor de aici,pina cind o sa vina steaua in liga 1

pacionel_fc_fcsb
pacionel_fc_fcsb  •  08 Februarie 2018, 20:21
Postat de cobadin33 pe 08 Februarie 2018, 18:20

Ce "derby" aveti voi cu o echipa infiintata in 2003, bai caricaturilor ? Parca spuneati ca Steaua e echipa CSA-ului din ligile inferioare, iar asta nu e Steaua ! Pai ce fel de derby mai e asta?

Ce legatura cu fc fcsb vezi? E meci luni la chiajna, iar galeria face incalzirea duminica la handbal vs csm constanta.. SCRIE FOARTE CLAR!

manutd.steaua
manutd.steaua  •  08 Februarie 2018, 20:06

Vai de capul vostru!iar o coregrafie,poate un punct acolo si iar va minititi ca e ceva de voi,cand de fapt nu mai contati de vreo 10 ani in fotbal!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează