FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

Mesaj categoric al lui Burleanu pentru cluburile din Liga 1: "NU vom renunța, chiar dacă asta cred echipele"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 noiembrie 2016 13:49

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a avut un mesaj pentru cluburile din Liga 1 și a spus că Federația nu va renunța la regula jucătorului sub 21 de ani și nici la cea care obligă cluburile să investească 10% din transferuri în centrele de copii și juniori.

"Viitoarea reuniune a CEx al FRF va fi pe 5 decembrie. Ne preocupă să dezvoltăm fotbalul din țară, începând de la vârstele mici. Așa este și în construcții. Mai întâi ești preocupat de fundație, apoi, pe o bazaă solidă, se poate înalța o clădire care să reziste. Tot pentru acest motiv, nu vom renunța la actuala regulă, care obligă echipele din Liga I să aibă un jucător u21.

În acest context, nu vom renunța nici la regula prin care cluburile din România sunt obligate să investească 10% din transferuri în centrele de copii și juniori. În momentul de față, am observat că multe cluburi din Liga I cred că se va renunța la necesitatea jucătorilor sub 21 de ani. Vă spun eu că nu vom renunța", a spus Burleanu pentru Agerpres.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
mircea_cjn
mircea_cjn  •  23 Noiembrie 2016, 22:38

Pai nu cu gloabe de 40 de ani (Voluntari, Chiajna) progreseaza fotbalul nostru, ci cu jucatori tineri DE VALOARE. Si nu tineri formali, aflati in lot sa fie in regula, ci sa joace efectiv . Foarte buna regula.

marius.bxl
marius.bxl  •  23 Noiembrie 2016, 21:26

Sunt deacord sa aibe echipe de juniori.dar sa obligi sa ai în teren non-stop un jucător de pana în 21 ani care activează la un srl nu este ok.sunt accidentări .sau ai nevoie de un vârf. Portar.mijlocaș etc ce faci

liee
liee  •  23 Noiembrie 2016, 20:36

E TREABA CLUBURILOR CE LOTURI ISI FAC Este inadmisibil sa obigi cluburile.DA sa aiba echipa de juniori si ecipa a doua unde sa ruleze jucatori de acord cu 10 la suta e bine .Cind cluburile se lupta sa supravetuiasca nu e binei sai obligi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează