FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Mesaj către Dică și Becali? Mirel Rădoi îl dă exemplu pe Edi Iordănescu: "Doar așa îi putem învața pe patroni că nu pot decide tot"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 11:50

Mirel Rădoi a vorbit despre decizia lui Edi Iordănescu de a pleca de la Astra și l-a felicitat pe antrenor.

Fostul jucător de la FCSB spune Iordănescu trebuie să fie un exemplu pentru antrenori datorită modului în care gestionează relația cu patronii de cluburi.

"E greu să fii antrenor oriunde, poate cu atât mai mult în România, având în vedere ceea ce se întâmplă. Când te apuci de această meserie știi la ce ești supus. Țin să salut această decizie a lui Edi pentru că doar așa îi putem învăța pe patroni că nu pot să decidă tot ceea ce se întâmplă la o echipă.

Indiferent de bugetul pe care îl are o echipă, patronii trebuie să înțeleagă că în momentul în care și-au asumat aducerea unui antrenor ei trebuie să respecte acel contract și trebuie să-l lase pe antrenor, indiferent că e bun sau rău, să-și continue treaba.

Edi arată antrenorilor tineri că așa trebuie să continuăm, că trebuie să depindem doar de munca noastră și de cât de bine o facem. Dacă simțim că cineva intervine peste munca noastră, cel mai bine ar fi să ne dăm la o parte", a declarat Mirel Rădoi la Pro X.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
samertx
samertx  •  04 Aprilie 2018, 00:34

Specialist gagiul. :))

dinamo100
dinamo100  •  03 Aprilie 2018, 15:20

Nu sunt fan Mirel, dar are dreptate. Problema e ca antrenorii de la noi sunt niste muritori de foame care accepta sa preia echipe la orice ora sunt sunati, fara sa-si puna intrebari privind abuzurile la care au fost supusi predecesorii lor si fara sa se gandeasca ca peste cateva etape vor avea de suportat aceleasi lucruri.

spinoza
spinoza  •  03 Aprilie 2018, 14:52

Mirel, ti-ai luat bacul? Dupa ce-l iei si termini scoala de antrenori, te putem asculta. De pe margine multi chibiti isi dau cu parerea. Tu n-ai reusit la Steaua mare branza ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează