FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mesaj de la Gigi Becali pentru Gică Hagi: "Mie încă mi-e jenă să-i aud vocea"

Articol de GSP - Publicat luni, 15 ianuarie 2018 20:20

Ianis Hagi este pe lista lui Gigi Becali, însă nu de acum, ci abia peste un sezon și jumătate. Patronul FCSB i-a transmis un mesaj clar lui Gică Hagi, cu care crede că s-a împăcat după episodul din vară, când FCSB a mers să se judece cu Viitorul la TAS pentru titlul de campioană în Liga 1. 

"Ianis e valoros, are geniu. E talentat, lovește cu ambele picioare mingea. Mirel îmi spunea că, în opinia lui, poate ajunge mai bun decât Gică. Eu nu cred asta, pentru că nu poate să se nască unul mai bun ca Hagi. Ianis trebuie să mai joace la Viitorul încă un an jumătate, apoi încă 6 luni la Steaua, apoi să plece afară.

Gică mi-a răspuns la mesaje de Sărbători, înseamnă că ne-am împăcat. Mie încă mi-e jenă să-i aud vocea după tot ce s-a întâmplat. Îl iau la Steaua și îi garantez lui Gică faptul că va juca", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Înrudiți și implicați într-unul dintre cele mai concrete parteneriate din fotbal, cu transferuri multe operate în ultimii ani, Gigi Becali și Gică Hagi s-au certat de mai multe ori. În vremea în care patronul Becali îl dădea afară pe antrenorul Hagi și paria că "Regele" nu are cum să ajungă antrenor bun, se certaseră din cauza implicării lui Gigi în deciziile tehnice, o situație pe care Gică nu o accepta.

Becali a căutat să ia legătura cu nașul lui anul trecut, prin intermediari, prin amici comuni. Gică tot n-a vrut să discute cu el, enervat de demersul pe care l-a întreprins FCSB, care spera să-l deposedeze de titlul de campion în instanță, lucru pe care nu l-a reușit până la urmă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
catalynn
catalynn  •  16 Ianuarie 2018, 09:21

Nu cred ca il lasa Hagi pe băiat la Straua peste un an jumate, chiar daca atunci ar trebui sa fim in L2 încercând promovarea in L1 ... La fcsb nici atat, plus ca peste un an jumate acel club va fi in lichidare.

zizu
zizu  •  16 Ianuarie 2018, 07:56

cand se uita in oglinda si debiteaza ineptii...nu i e jena?

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  15 Ianuarie 2018, 22:41

Simpatic merace asta. El scrie, el râde. Chiar daca ne e jena sa-i vedem mazgalelile...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează