FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, 2 APRILIE, 20:30, DIGI, DOLCE, GSP.RO

Mesaj mobilizator pentru dinamoviști înainte de derby: "Când jucați un astfel de meci, ar trebui să faceți asta"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 17:54

Florin Bratu, fostul atacant al lui Dinamo, le-a transmis un mesaj mobilizator jucătorilor dinamoviști înaintea meciului pe care "câinii" îl vor disputa duminică pe Arena Națională, împotriva celor de la FCSB.

"Sper ca jucătorii să continue pe această linie, să nu piardă împotriva rivalei, ba din contră, să câștige.

Să nu uităm că la Craiova, Dinamo a avut probleme de lot, cel puțin trei jucătoi importanți, mă refer la Nemec, Bawab și Palici, care nu au putut juca, lucru ce s-a simțit în teren.

Acum este un meci de campionat și ar trebui să se motiveze singuri. Aici nu mai intervine foarte mult antrenorul. Când joci un astfel de meci, ar trebui să te motivezi tu, să te poți concentra și să demonstrezi pe teren", a spus Florin Bratu, la TV Dolce Sport.

  • FCSB și Dinamo se vor duela duminică, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
252075385236061
Vlad Enaru  •  31 Martie 2017, 21:47

Dragi redactori GSP.ro Va rog mult - dar mult-mult - sa terminati cu titlurile astea de cersetori de click-uri si muritori de foame. "Ajutor nesperat pentru Becali" 4 batrane din judetul Calarasi au venit sa ajute la mulsul ***? "LPF arunca bomba!" Mitica Dragomir a fost aruncat din avionul Nationalei, Florin Prunea a ferit barna in ultimul moment, iar Mitica a plonjat fara ajutor in gol. "Dan Alexa isi avertizeaza jucatorii: Situatia s-a agravat!" Trebuie sa ne tavalim pe jos din minutul 25, prostilor. Nu ca niste saraci, abia de prin minutul 60. "Mesaj mobilizator pentru dinamoviști înainte de derby: "Când jucați un astfel de meci, ar trebui să faceți asta" Nu o sa va spun ce, dar e musai sa o faceti. Bah-baieti, ati facut facultati, cat de jos puteti merge pentru 25-35 de milioane?!!?! Vorbesc super-serios, imi e jena mie cand citesc ce scrieti voi. Sunteti bomba, nesperat de ignoranti la acest super-semnal de alarma, si nu o sa va spun in ce fel! Dati click aici daca vreti sa stiti ce cred despre articolele voastre! E mobilizator si va avertizez ca trebuie sa luati masuri! Acum foarte serios, Statul Roman (ala la care cotizez si eu prin impozite) v-a platit facultatea. Imi e rusine de ce a iesit din voi si as cam vrea sa imi iau banii inapoi. Ma veti cenzura. Are vreunul din voi orice fel de jena sau respect de profesie, sau ceva, mah, ***, care puteti sa dormiti dupa ce scrieti asa ceva? Romania a

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valentinn10
valentinn10  •  31 Martie 2017, 19:43
Postat de guyencea pe 31 Martie 2017, 19:27

Fcsb nume de aragaz!

Nu credeam ca incape atata prostie in capsorul ala mic ca de musca, dar uite ca incape , atunci cand esti frustat prostia isi face loc , frustratuleeee...

guyencea
guyencea  •  31 Martie 2017, 19:27

Fcsb nume de aragaz!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează