FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Mesaj pentru Gigi Becali: "Să-i cumpere pe ăştia doi! Pe unul am făcut studiu de caz"

Articol de GSP - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 19:51

Dumitru Dragomir a fost surprins de plecarea lui Lucian Sînmărtean la Al Ittihad şi e convins că mijlocaşul mai poate juca lejer doi ani. 

Fostul preşedinte al LPF o sfătuieşte pe Steaua să îi cumpere pe Alcenat şi pe Teixeira de la Petrolul, fiind convins că ar fi două achiziţii excelente.

“Teixeira şi Alcenat trebuies luaţi de la Petrolul. Fundaşul dreapta poate să joace la Real Madrid, la Barcelona şi Manchester United.

Poate ajunge la o echipă din primele zece echipe ale lumii. Mare fundaş, mare de tot! Mi-am luat notiţe despre el, a fost caz de studiu pentru mine, este un jucător incredibil”, a spus Dumitru Dragomir la DigiSport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (14)
dash.berlin
dash.berlin  •  07 Ianuarie 2015, 09:03

Mitica chiar are dreptate aici.Ambii sunt jucatori foarte buni .

piet
piet  •  07 Ianuarie 2015, 08:55

ASTA SE PRICEPE LA FOTBAL PE FURATE ! CA LA TABLE 6-6 . TEXEIRA ARE 34 DE ANI MAI JOACA UN AN MAX DOI .APOI CE FAC IAR UMBLA PRIN SAT DUPA OI ? PROBLEMA E CA NEMAIAVIND PATRONI IN LIGA SI NICI BANI NU MAI AI DE UNDE S-A ADUCI JUCATORI .CEI AUTOHTONI SINT VRAISTE IN PRIMUL RIND EDUCATIONAL SI APOI SI SPORTIV .CRED CA SE VA TRAGE CORTINA SI LA STEAUA ( mioara zghiara)

jim_b_brown
jim_b_brown  •  07 Ianuarie 2015, 01:00
Postat de nebraska pe 06 Ianuarie 2015, 22:25

doza

TE BALBAI ZZINGANE ?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close