FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesaj pentru Ionuț Negoiță » Ionel Dănciulescu: ”Sînt gata să revin lîngă jucători”

Ionel Dănciulescu
Ionel Dănciulescu

Articol de GSP - Publicat luni, 27 aprilie 2015 18:20

Ionel Dănciulescu, managerul sportiv al lui Dinamo, a vorbit despre Constantin Anghelache și Daniel Stanciu, care și-au dat reziliat de comun acord contractele cu Dinamo.

”Și pentru mine a fost un șoc. Cu siguranță au fost discuții individuale cu domnul Negoiță. Jucătorul nu trebuie să se gîndească la ce se întîmplă la nivelul conducerii. Cea mai mare autoritate pentru ei o are antrenorul. Sper să nu aibă probleme. Am încredere că Flavius Stoican știe cum să gestioneze situația, mai ales că e apropiat de jucători”, a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

Fostul golgeter al Ligii 1 susține că ar trebui folosit într-o poziție activă la club: ”Eu cred că pot fi util la Dinamo în orice postură. Sînt gata să revin lîngă jucători și pe bancă alături de Flavius Stoican. Eu dau randamentul cel mai bun lîngă echipă și pe «verdeață». Nu m-a deranjat doar chestia asta că n-am mai stat pe bancă. Sînt și alte lucruri care se vor afla probabil”.

Citește și

Ionel Dănciulescu iese la atac pentru prima dată: ”Probabil am deranjat, mi s-a spus să stau mai în spate”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
alinusdinamo
alinusdinamo  •  28 Aprilie 2015, 12:05

daca ar avea vreun pic de demnitate i-ar spune lui negoita ca si-a batut joc de acest club,aducand cei mai slabi jucatori din istoria lui Dinamo (si din liga 1),pe masura salariilor oferite.Dar cum nu are demnitate,Danciu se multumeste cu mia aia de euro si-l slujeste pe groparul lui Dinamo-negoita.

travka
travka  •  28 Aprilie 2015, 07:59

pai ai mai fost langa jucatori si v-a dat Astra 6-1 in ultima etapa din tur, mai bine nu te mai apropia asa mult:)))

ragnarl
ragnarl  •  28 Aprilie 2015, 05:14

Pana acu cevatimp Stanciu eraun fel de salvatore de la patria ca a adus si a facutin iarna :)) acuma bine ca ai plecat bai :))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează