FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mesaj special al lui Andone pentru fanii lui Dinamo: "Ar cam fi timpul"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 16:55

Ioan Andone speră să o readucă pe Dinamo în fruntea clasamentului și pentru a reuși acest lucru are nevoie și de susținerea fanilor.

Antrenorul dinamovist a avut un mesaj pentru suporteri, cărora le-a făcut o promisiune.

"Suporterii dinamoviști sunt cei mai frumoși, avem cea mai frumoasă galerie și ei merită o echipă campioană, ar cam fi timpul.

Pe primul loc este campionatul, dar și cupele sunt importante, iar derby-urile cu Steaua le vom juca pe viață și pe moarte.

Fanii să fie aproape de echipă, pentru că vom arată atitudine, vom fi ca Dinamo de pe vremuri. Suporterii să fie mândri de noi", a zis Andone pentru site-ul oficial.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
dinamo100
dinamo100  •  30 Iunie 2016, 17:46

Dinamo in ultimii ani a jucat doar pentru locurile 4-6. Nu inteleg ce-l face pe Andone sa creada ca anul asta va fi altfel. S-au adus ceva jucatori de valoare si n-am aflat eu?! Dimpotriva, au mai plecat cativa (Cerniauskas, Puljic, Essombe, Kortzorg, Bicfalvi... Ekeng). Aoleu, era sa uit: au revenit O. Serban si P. Petre! Ne-am scos! Pacat ca n-am reusit sa-l readucem si pe Pufi! Mama, ce echipa faceam!!!

dvd1
dvd1  •  01 Iulie 2016, 13:28

nu il costa nimic sa trancaneasca. Nici nu se stie unde a zis asta, cui si de ce. oricine poate sa scrie acelasi lucru. Oricum la anul Dinamo retrogradeaza 100%. Asta e tristul adevar

zecs93
zecs93  •  30 Iunie 2016, 23:49

Atat timp Andone cat nu ii aduci pe Elhamed,Kone,Petrucci ca sa ne formam o echipa cu adevarat solida si puternica noi suporterii nu vom mai pune picioru prin stadion !!! Pai ce, tu crezi ca iti bati joc de noi, fraierii sa cumpere abonamente si voi sa mintiti intr-una ca rezolvati, ca faceti, ca dregeti,etc !!! O sa vedeti ca daca veti avea 1.000 de fani pe meci sa fiti multumiti !!!

Vezi toate comentariile (38)
Comentează