FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mesaj surprinzător al lui Lucian Sînmărtean pentru Claudiu Keşeru, după ce magicianul a părăsit-o pe Steaua pentru Al Ittihad

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 23 ianuarie 2015 12:29

Claudiu Keşeru, 28 de ani, este dorit de Al Nasr şi ar putea părăsi Steaua, însă roş-albaştrii cer în schimbul golgheterului Ligii 1 nu mai puţin de 4 milioane de euro.

Lucian Sînmărtean, 34 de ani, cel care a ales şi el drumul ţărilor arabe, semnînd cu Al Ittihad, îl sfătuieşte pe Keşeru să nu plece acum de la Steaua.

"Fotbalul acolo e foarte bine plătit, acum trebuie să-şi calculeze foarte bine ce are de făcut. Încă nu e la apusul carierei, poate continua foarte bine la Steaua. Pentru el, oferta este de refuzat. A avut un sezon foarte bun şi de aceea a şi avut această ofertă", a spus Sînmărtean la Dolce Sport.

1 milion de euro pe an este salariul lui Lucian Sînmărtean la Al Ittihad

2 milioane de euro pe an era salariul oferit de cei de la Al Nasr lui Keşeru

4 milioane de euro este cota lui Keşeru pe site-ul de specialitate transfermarkt.de

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  24 Ianuarie 2015, 06:20

STEAUA NU MAI EXISTA! SA II ANUNTE CINEVA SI PE CEI DE LA GSP.

cracker
cracker  •  23 Ianuarie 2015, 14:28

Cel mai tare ma amuza, cum presa cancanista asa zis sportiva care nu face o investigatie sportiva sa puna o intrebarea Ce a vandut armata fratilor Paunescu si ei mai departe lui Becali, scriu tot felul de nimicuri cu care intoxica si ultimul neuron al unor paduchi, care stau pe gsp, asemeni unor parazitit pe un corp, ei bine dragilor si cu emblema veche si cu cea nous FCSB exista si inseamna Fotbal Club Steaua Bucuresti, nu mai aveati alt material cu care sa aberati pe aici dragi viermi intestinali, parazitilor, s-a mai facut rost de unul :))) continuati sa ve epatati cretinitatile viermilor

kilimanjaro
kilimanjaro  •  23 Ianuarie 2015, 13:54

Nimeni nu merge la fcsb pentru glorie sau onoare, ci doar ca s-o stearga mai repede de acolo. Al Itihad este o petarda, la fel ca fcsb, dar plateste mai bine. Asta e tot ce urmaresc jucatorii cocalarii de la fcsb, bani, manele si femei. Fotbal cat mai putin, iar cat mai multe blaturi. :)))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează