FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mesajul de despărțire al lui Ivan pentru olteni: "Iubesc Universitatea Craiova cum mă iubește mama pe mine. Nu-mi iau adio, mă voi întoarce"

Articol de GSP - Publicat luni, 17 iulie 2017 18:48

Andrei Ivan a fost transferat pentru următorii 5 ani de FC Krasnodar în schimbul a 4 milioane de euro, plus 25% dintr-un viitor transfer.

Atacantul de 20 de ani a postat pe contul său de Facebook un mesaj de despărțire pentru fanii olteni și anunță că va reveni cândva la CSU.

"Îmi iau rămas bun de la suporteri, de la colegi, de la toți cei care m-au susținut în acești frumoși ani la Universitatea Craiova! Vă mulțumesc pentru toate momentele pe care le-am petrecut alături de voi, vă mulțumesc pentru toate emoțiile pe care le-am avut alături de voi toți, Universitatea Craiova!  

Nu-mi iau Adio, mă voi întoarce! Iubesc Universitatea Craiova cum mă iubește mama mea pe mine!", a fost mesajul lui Ivan.

Citește AICI toate detaliile despre transferul lui Ivan!

 

Îmi iau rămas bun de la suporteri, de la colegi, de la toti cei care m-au susținut in acești frumoși ani la...

Posted by Andrei Ivan on 17 Iulie 2017

CIFRELE LUI IVAN

92 jocuri,18 goluri, 5 pase decisive și 6 penalty-uri obținute în toate competițiile pentru Ivan

9 goluri
în 33 de meciuri în Liga 1 a marcat Andrei Ivan pentru CSU Craiova

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
860792057352229
George Jianu  •  17 Iulie 2017, 23:06

Sanatate multa si incredere in ce faci ,eu un oltean iti multumesc si iti doresc sa faci cat mai multe ,sa joci pentru Romania si cand vei considera sa revii la CS Universitatea Craiova !

cezar_patru
cezar_patru  •  17 Iulie 2017, 21:04
Postat de ovidiu_3003 pe 17 Iulie 2017, 19:00

...si noi te iubim ...stim ca vei confirma ...nu ti face griji ...esti cel mai bun fotbalist roman al tuturor timpurilor ...

si tu cel mai prost postac!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  17 Iulie 2017, 20:31
Postat de spion_kop pe 17 Iulie 2017, 20:06

spune-ne si noua cine te pune sa postezi aberatiile astea ?! *** sau redactia jesepe ? omul a facut o comparatie, era o metafora, daca e reusita sau nu este alta discutie

Eu in schimb nu te intreb cum de nu vezi aberatia spusa de Ivan pentru ca stiu de ce: atata poti... vezi-ti de ale tale, discuta cu cei de teapa ta.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează