FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - ASTRA 1-3

Mesajul lui Edi Iordănescu pentru jucători după al 7-lea meci fără înfrângere: "Mi-am asumat acest proiect"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 septembrie 2017 22:26

Edward Iordănescu a fost foarte fericit pentru victoria obținută pe terenul lui FC Botoșani, scor 3-1, și spune că proiectul său de la Astra e legat de reconstrucția echipei.

"Era foarte important jocul din această seară. Ne așteptam la un joc foarte dificil. În această seară am întâlnit o echipă omogenă, foarte agresivă. Sunt sigur că Botoșaniul va avea un parcurs solid în continuare.

Suntem la al șaptelea joc fără înfrângere. E important că am reușit să nu ne pierdem echilibrul și că am întors după ce am fost conduși. Eu mi-am asumat un proiect foarte dificil, pentru că nu e ușor să începi de la zero. Avem obiectiv să reconstruim această echipă. Trebuie să rămânem echilibrați. Ăsta e mesajul meu pentru echipă, pentru toți cei din club", a declarat Edward Iordănescu la TV Dolce Sport.

"Am reușit o victorie mare în această seară. Noi considerăm că Botoșaniul e o candidată la play-off. E foarte bine că ne-am revenit și am câștigat după ce am fost conduși. Banii vin, nu sunt restanțe foarte mari la echipă. Cei din conducere s-au ținut de promisiuni"  Claudiu Belu, fundaș Astra

"Începem să avem relații de joc. Îi mulțumim lui Mister că ne dă încredere. Mi-a dat mai multă șansă, ne-a dat încredere. Ne așteaptă un meci foarte greu cu Viitorul și cred că vom lua punct sau puncte"  Silviu Balaure, mijlocaș Astra

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează