FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mesajul lui Vasile Miriuţă: "Le transmit duşmanilor că vom renaşte ca pasărea Phoenix"

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 aprilie 2014 23:23

Vasile Miriuţă este mulţumit de jocul echipei sale din egalul cu Petrolul (1-1) şi îl felicită pe marcatorul Florin Costea pentru prestaţie.

"A fost cel mai bun meci de cînd eu sînt la CFR. Ne-am fi dorit să legăm două victorii. Îmbucurător e că ajungem în faţa porţii, dar e rău că ratăm mult.

Luptăm pînă la capăt şi la sfîrşit vedem pe ce loc sîntem. Florin Costea a demonstrat în ultimele două săptămîni că merită să rămînă în lot. Bravo lui, felicitări!

Băieţii mi-au zis că a fost ofsaid la golul lor, dar nu din vina arbitrajului nu am cîştigat. Le transmit duşmanilor că vom renaşte ca pasărea Phoenix", a spus Vasile Miriuţă la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
muieprosport
muieprosport  •  07 Aprilie 2014, 21:22

Da mah dar e o estie cu pasarea aia fenics...intii trebuie sa va dati foc ca altfel din ce cenusa mai renasteti? Cind chemam pompierii?

daniaania
daniaania  •  07 Aprilie 2014, 13:53

Si noi speram. Daca sunt platiti cu siguranata vor da randament.Trebuie antrenati mai mult la finalizare in careu...acolo avem ceva probleme,si poate in aparare. In rest HAI CFR

misu_2007
misu_2007  •  07 Aprilie 2014, 09:14
Postat de adytza22 pe 07 Aprilie 2014, 08:58

mie imi place de miriuta face parte din categoria antrenorilor care are raspunsuri si ptr acei jurnalisti mizerabili si rasp intrebarilor cand vine vorba de demitere fff frumos ca nu da teste si nu prea ii pasa...are o lejeritate pe care multi robotei de antrenori nu o au...e un baiat intelegent care nu este inteles de multi suporteri din simplu motiv ca 75la suta din tara este analfabeta ...ce poate sa inteleaga suporterul din ziua de azi ...ca tot vad comentarii ca e blatist ca reghe...mai copilasi mars ma si ajungi la inteligenta si valoarea celor doi antrenori iar cand veti reusi atunci criticati

Ce ai scris tu este ceva de genul: "hotul striga hotii". Pentru demonstratie: Mireuta este nume propriu, deci se scrie cu litera mare. Propozitiile incep cu litere mari, iar absenta virgulelor din text este uneori distructiva. A! sa nu uit, "adytza" sau poate mai corect Adita (desi fiecre parinte isi poate boteza odrasla dupa bunul plac) fi binevenit in cei 75 % din populatia acestei tari pe care o incriminezi de analfabetism.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează