FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, 15:30, DIGISPORT 1, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mesajul transmis lui Giedrius Arlauskis după revenirea în lot: "Dacă nu-şi prelungeşte contractul, Cojocaru trebuie să apere"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 17:01

Costel Gâlcă se va putea baza la meciul de mîine pe Giedrius Arlauskis şi Andrei Prepeliţă, asta după ce înainte de meciul cu Rapid cei doi au fost excluşi din lot de patronul Gigi Becali.

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a vorbit despre cele două reveniri şi crede că ambii au posibilitatea să joace împotriva Craiovei.

"Nu vreau să fiu răutăcios. Eu pe Arlauskis şi pe Prepeliţă i-am considerat unii dintre cei mai buni jucători din tur, dar Steaua nu trebuie să caute scuze cînd cei doi lipsesc. Dacă Arlauskis nu-şi va prelungi contractul, trebuie date mai multe şanse lui Cojocaru.

Fanii noştri au luat o hotărîre de neînţeles! Mai ales că cei de la UEFA ne-au suspendat două etape, acum tot ei sînt supăraţi. Noi avem fani la un meci cît are tot campionatul. Noi întotdeauna ne-am bazat că umplem Arena Naţională şi cu ajutorul suporterilor din provincie, fără ei e imposibil să umpli un asemenea stadion.

Dacă antrenorul va hotărî, cred că îl va folosi pe Prepeliţă, dar nu e exclus să-l folosească şi pe Arlauskis, dar totul se va hotărî astăzi sau mîine de dimineaţă", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

CS U Craiova primeşte vizita Stelei duminică, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, într-un meci ce va conta pentru etapa a 19-a din Liga 1. Partida va fi în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
dommon
dommon  •  28 Februarie 2015, 22:14
Postat de cosminracila pe 28 Februarie 2015, 17:36

petrolul e la 4 puncte si printr-o vitorie cu steaua e la 1 punct, eu zic sa joace cu cojocaru...

4 puncte si un meci in plus....maine se va restabili diferenta de 7...inainte cu 5 etape vom fi campioni, nici sa nu te indoiesti de asta, chiar fara prepe, arla sau latovlevici...

ares123
ares123  •  28 Februarie 2015, 20:49
Postat de samertx pe 28 Februarie 2015, 17:33

Nene Duck, păi așa te ocupi de imaginea FCSB-ului, cu amenințări?

Asta ai inteles tu ?

chronic
chronic  •  28 Februarie 2015, 20:30

sunt curios ce explicatii o sa aiba galca dupa 2 infrangeri

Vezi toate comentariile (51)
Comentează