FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mesajul unui fost stelist pentru Denis Alibec: "Știu ce se întâmplă acolo!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 17:06

Eric Bicfalvi, fost jucător al Stelei în perioada 2007-2012, spune că-l înțelege perfect pe Denis Alibec, care traversează un moment mai slab al carierei sale, fiind taxat și de suporteri, care l-au fluierat la ultimul meci.

”El trebuie să primească încredere, să fie susţinut de suporteri, doar aşa poate da cel mai bun randament. Eu am jucat la Steaua, ştiu ce se întâmplă acolo, am avut şi eu momente în care am păţit la fel.

Dar eu sunt un tip care nu-şi exteriorizează trăirile şi sentimentele. Cel mai rău este când te înjură suporterii tăi, când te critică oamenii acasă la tine”, a spus Bicfalvi, conform TV Telekom Sport.

În ciuda formei mai puțin bune, Denis Alibec a fost convocat la echipa națională pentru meciurile amicale cu Turcia și Olanda. Eric Bicfalvi, jucătorul lui FC Ural, face și el parte din lotul convocat de selecționerul Cosmin Contra.

Citește și: Dezvăluiri surprinzătoare ale unui internațional român despre Lucescu: "Cu puțin noroc puteam lucra împreună"

Dezvăluiri despre jocul lui Alibec! Chirilă explică unde suferă atacantul de la FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
134722680618229
 •  05 Noiembrie 2017, 19:40

Alibec sa mai lase ,, fetitele ,, si sa se antreneze serios daca vrea sa fie apreciat . De el depinde evolutia sportiva daca tine cont de proverbul ,, branza buna in burduf de caine ,,

magura
magura  •  05 Noiembrie 2017, 17:20

Oare exista cineva de la fcsb care sa nu fi fost injurat? :))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează