FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Meszaros, ex-antrenor «U» Cluj: "Oficialităţile oraşului au pus presiune ca titlul să fie al CFR-ului"

Articol de GSP - Publicat joi, 24 martie 2011 00:00 / Actualizat joi, 24 martie 2011 14:45

Fostul antrenor principal al Universităţii Cluj, Alpar Meszaros, a făcut dezvăluiri incendiare cu privire la celebrul caz "Valiza" şi la meciul U Cluj - CFR Cluj, jucat pe data de 7 mai 2008 . Interogat de cinci ori de DNA, tehnicianul a povestit că oficialii clujeni au făcut numeroase presiuni pe conducerea echipei de la acea vreme ca să piardă în meciul cu rivala din oraş, pentru că titlul trebuia să ajungă la Cluj.

"Conducerea oraşului a pus presiune pe Toni Doboş. Ceva în genul: «o echipă din Cluj trebuie să cîştige campionatul!» Sincer, numai în pielea lui Toni să nu fi fost în zilele acelea", a povestit Meszaros pentru floresti-gilau.ro.

Universitatea a pierdut cu 0-1 acea partidă, după un gol marcat din penalty, iar CFR Cluj a cîştigat atunci primul titlu de campioană.

Fostul tehnician al lui U Cluj a mai dezvăluit că a fost urmărit zile la rînd de procurorii DNA, dar a aflat despre acest lucru abia cînd a fost chemat să dea declaraţii.

"Am fost chemat la DNA de 5 ori. Erau foarte bine informaţi. Mi-au spus: «Domnule Meszaros, vă rugăm să spuneţi tot ce ştiţi, nu de alta însă dumneavoastră aţi stat în cantonament la Hotelul Rimini la camera 5, iar noi eram cazaţi la camera 6!» Iţi dai seama că ştiau şi de cîte ori am fost la toaletă!"

Citeşte AICI interviul integral cu Alpar Meszaros!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
clujeanul
clujeanul  •  26 Martie 2011, 11:20

Nu sunteti draguti sa bagati stirile acestea la pagina lui u? nivelul stirii si comentariile sunt de IQ-ul lor! Va multumim!

muller1
muller1  •  25 Martie 2011, 01:13

Sper sa se faca dreptate, CeFuRa Cluj sa fie retrogradata si sa-i fie retras plamaresul mincinos

alpin.
alpin.  •  25 Martie 2011, 01:10
Postat de re.mus pe 24 Martie 2011, 17:11

Mai da aburita va este mintea! Voi nu vedeti ca presa va manipuleaza cum vrea (steaua!)? Pai de la dorinta oficialitatilor unui oras ca echipa respectivului oras sa fie in top, e cale lunga pana la acuzatiile de presiune, influente sau mita!!! ...De aia s-a saturat Ardealul de bucuresti. Din pacate miticismul a patruns si la noi. Am putea spune ca avem m-U-ticism.

CeFuRa Cluju stie toata lumea, daca nu sunt ajutati de arbitri, sunt o echipa anonima de divizia C

Vezi toate comentariile (14)
Comentează