FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Mi-e foarte greu să vorbesc despre apărarea lui Dinamo" » Un fost jucător important al "câinilor", dezamăgit crunt de situația echipei

Dragoș Grigore a fost unul dintre cei mai apreciați fundași ai lui Dinamo din ultimii 10 ani // FOTO: Raed Krishan
Dragoș Grigore a fost unul dintre cei mai apreciați fundași ai lui Dinamo din ultimii 10 ani // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 20 septembrie 2018 19:41

Dinamo are un start îngrozitor de sezon, fiind pe locul 10 după 8 etape și având a doua cea mai slabă defensivă din campionat, cu 16 goluri primite. 

Ajuns la Ludogoreț, fundașul Dragoș Grigore (32 de ani), a vorbit despre situația fostei sale echipe și s-a arătat extrem de dezamăgit de locul ocupat până acum de "câini" în Liga 1

"Sigur că urmăresc meciurile echipei, mai ales când îmi permite timpul. Mi-e foarte greu să vorbesc despre apărarea lui Dinamo. Florin Bratu e antrenor, știe mai bine ce se greșește acolo și ce se face bine. Important e cum va arăta echipa de acum încolo. Nu cred că face cinste niciunui jucător locul pe care echipa îl ocupă acum în clasament.

La Dinamo sunt jucători valoroși, care sper că vor demonstra că merită cu adevărat să joace pentru acest club. Dacă n-ar fi avut valoare, probabil n-ar fi ajuns acolo.

La Iași va fi un meci dificil pentru ambele echipe. Cu atât mai mult pentru Dinamo, fiindă există o presiune foarte mare", a spus Dragoș Grigore, la TV Digi Sport. 

Grigore a jucat la Dinamo în perioada 2008-2014, în care a reușit 9 goluri în 135 de meciuri. A cucerit două trofee, Cupa și Supercupa, ambele în 2012 și a fost căpitan timp de două sezoane. 

Vezi și:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează