FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Mihai Neşu, dorit în staff-ul Stelei: "Am fost sunat şi mi s-a spus că-l vor"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 octombrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 24 octombrie 2014 19:03

Mihai Neşu este dorit de Gigi Becali în staff-ul Stelei, lucru confirmat chiar şi de George Ogăraru, antrenorul Universităţii Cluj, formaţie la care fostul jucător al lui Utrecht ocupă postul de video-analist.

Tehnicianul ardelenilor a precizat că a primit un telefon de la Steaua, însă nu crede că «transferul» lui Neşu la formaţia lui Costel Gâlcă se va realiza.

"Azi am fost sunat de cineva şi mi s-a spus că Mihai este dorit la Steaua. Nu am apucat să vorbesc cu el, dar nu ştiu, nu cred că se va face.

Din pricina distanţei şi oricum Mihai este în echipa noastră, aici, la Universitatea, deci nu cred că se pune problema unui « transfer» acum", a spus Ogăraru, conform Agerpres.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
dlq1
dlq1  •  25 Octombrie 2014, 18:57

Daca nu respecti adevaratele valori ale adversarului sau concurentului tau, nu meriti respectul nimanui ! Chiar de sunt stelisti sa stiti ca nu merita sa fie numiti asa cei ce nu au respect pentru cel ce a fost Catalin Haldan sau Mircea Lucescu sau Florea Dumitrache etc. Avand adversari TARI si RESPECTABILI suntem sau vom fi tari si respectati chiar de uneori si pierdem contra lor.

dlq1
dlq1  •  25 Octombrie 2014, 18:49

Asa da mai dinamovistilor !!! ACUM cu aceste comentarii si cu acest fel de a comenta, meritati respectul unui suporter stelist BATRAN !! Iata ca se pot face si asa comentarii, inca o data BRAVO VOUA !!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Octombrie 2014, 02:49
Postat de dicon pe 24 Octombrie 2014, 19:49

Lasati-l sa mearga la Steaua.Ogararu a facut un gest frumos aducandu-l acolo,dar Ogararu este trecator la U Cluj.Gigi Becali,asa neinstruit,putin nebun,cum este,are un suflet demn de un posesor mai bun.Nu-l va abandona niciodata pe Nesu...In plus,Gigi Becali nu este trecator la Steaua.Dupa cat a suferit in viata asta,Nesu are nevoie si de putin noroc.Poate,cine stie,cu timpul va avea sansa sa se recupereze.I-o doresc din toata inima.

sunt de acord cu acest coment al tau. am postat ceva similar. ar fi bine ca userii stelisti sa o lase mai moale cu usile in tacvan si sa invete mai mult ce e ala respectul fata de valorile cluburilor adverse si/sau rivale.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează