FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

Mihai Răduț despre experiența trăită în Ghencea: "Am fost devorat la o vîrstă fragedă. Acum nu aș mai alege Steaua"

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 februarie 2016 01:00

Mihai Răduţ, 25 de ani, a acordat un amplu interviu Gazetei Sporturilor în care a vorbit deschis despre cum își vede viitorul în fotbal.

Mijlocaşul de creaţie a povestit cum un meci al "naţionalei" l-a făcut să iubească fotbalul, explică de ce n-ar mai alege Steaua acum şi încotro vrea s-o apuce din vară.

Steaua plătea un milion de euro celor de la Internaţional Curtea de Argeş pentru a avea un puşti de 20 de ani extrem de promiţător, Mihai Răduţ. L-a vrut şi Dinamo, dar Gigi Becali a plătit mai mult decît Cristi Borcea şi şi-a făcut pofta de a-l avea în echipă. Doar că tinereţea mijlocaşului nu a atras după sine şi succesul, astfel că tînărul trecut şi pe la Academia celor de la Sporting Lisabona a fost cedat Pandurilor. Unde a renăscut cu fiecare sezon, ajungînd din nou să aibă cota unui fotbalist vînat nu doar în România, ci şi pe piaţa externă.

Mijlocașul Pandurilor a explicat în interviul acordat Gazetei de ce n-ar mai alege Steaua, așa cum a făcut cînd era doar un puști. 
"Am fost devorat la o vîrstă fragedă. Am ales Steaua pe o emulaţie creată de Victor Piţurcă, am ales clubul pentru dînsul, zicea că va fi un proiect frumos pe 3-4 ani, dar el a stat doar 3-4 luni! Am început bine, însă s-a întîmplat ce s-a întîmplat. Acum, n-aş mai alege Steaua! Totuşi, am învăţat din această experienţă şi sper ca pe viitor să iau deciziile bune".

În ediția tipărită a Gazetei sau în varianta digitală ai un interviu pe care nu trebuie să-l ratezi. Răduț mărturisește că-și dorește să joace în străinătate, dar nu se grăbește să accepte orice ofertă, dorindu-și să joace într-un campionat puternic din Europa.

ALTE SUBIECTE EXCLUSIV PRINT

Ivan ar vrea la Steaua, dar se teme. Detalii în ziar

Dinamo vrea să-l împrumute pe Petre Jr. » Variante din Liga 1 pentru Patrick

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (29)
ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  06 Februarie 2016, 08:29

"giusepe", pentru Steaua, trebuie sa te mai nasti odata, tu ai fost nascut pentru mediocritate, nu ai stralucit nici un minut macar!

andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Februarie 2016, 12:30

tu ce ai dat ma stelei ??? bai ingamfatule,esti prea mic tu pentru steaua,mai ai si un tupeu fantastic,sa vezi ce te injur cand te prind

1003066416412193
Bugatti Cony  •  05 Februarie 2016, 11:19

Pt Radut s au platit bani frumosi sa vina la STEAUA , a avut mult timp si multe sanse sa si arate valoarea ,dar din pacate el nu a putut sa arate prea mult la STEAUA. Cauza cred eu e stresul cand joci la un club mare. Ar fi frumos sa foloseasca cuvinte potrivite ( ex:devorat). Eu ca suporter pot spune ca Radut cand juca imi creea mult stres si multe fire albe in par.Doresc sa joace f bine ,dar sa mai lase comentariile despre STEAUA, deocamdata nu la cerut nimeni inapoi.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează