FOTBAL  »  Superliga  »  SELECȚIONER

Mihai Stoica a analizat plecarea lui Contra de la Dinamo: "Nu l-am văzut ca pe un dinamovist pursânge"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 12:34

Mihai Stoica a lăudat decizia FRF de a-l numi selecționer pe fostul antrenor al lui Dinamo, Cosmin Contra, și este de părere că la echipa națională ar trebui să ajungă și Adi Mutu. 

Oficialul FCSB-ului susține că nu l-a văzut pe Contra drept un mare dinamovist, având în vedere vasta sa experiență internațională.

"Nu l-am asimilat niciodată pe Contra cu un dinamovist pursânge. A fost un jucător emblematic pentru echipa națională și cred că a fost o idee fericită numirea lui, la fel cum ar fi și aducerea lui Mutu la echipa națională.

Sper să aducă un suflu nou Contra. Cred că vom avea rezultate cu el", a spus Mihai Stoica în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc înaintea meciului dintre FCSB și CFR Cluj. 

Cosmin Contra îi va lua locul pe banca tehnică a echipei naționale lui Christoph Daum.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
fangigi
fangigi  •  20 Septembrie 2017, 20:26

Ce sa analizeze un infractor??? El n-a fost in stare sa se analizeze pe sine si sa nu faca puscarie, asa ca sa-i lase pe altii!

sexilian
sexilian  •  20 Septembrie 2017, 17:41

daca purul PUSCARIAS e multumit.........

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  20 Septembrie 2017, 15:42

Pai in afara de Ilie Dumitrescu si Dan Petrescu, ce alti stelisti mai sunt pe lumea asta ? Ca de obicei, comentariu de om infantil. Tipic *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează