FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 1-0

Reacția lui MM Stoica după penalty-ul greșit acordat în CFR - Dinamo: "Mă întreb cum rezistă"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 august 2017 08:45

CFR Cluj a primit un penalty care s-a dovedit decisiv în duelul cu Dinamo (1-0), însă care intens contestat de oaspeți, iar Mihai Stoica a reacționat ironic printr-o postare publicată pe pagina de Facebook.

Oficialul roș-albaștrilor a taxat declarațiile făcute înainte de meci de cei de la CFR, care și-au exprimat teama referitoare la greșelile de arbitraj. "Numai în pielea celor de la CFR să nu fii... Veșnic dezavantajați de arbitri... Mă întreb cum rezistă. Bărbați adevărați, bravo", a scris Mihai Stoica

 

CFR Cluj a deschis scorul în minutul 37 al disputei cu Dinamo, în urma unei lovituri de la 11 metri dictate pentru un henț al lui Ionuț Nedelecearu, intens contestat de "câini".

George Găman a considerat că fundașul lui Dinamo a respins balonul cu mâna, spre exasperarea jucătorului, care a susținut că a respins mingea cu pieptul. Culio a marcat de la 11 metri unicul gol al întâlnirii (detalii+FOTO AICI).

Citește și:

» Semnal de alarmă tras de Mutu după ce Dinamo a pierdut cu CFR: "Cred că Dan Petrescu era ironic, orice echipă va pleca acolo de la 0-1"

» Contra l-a desființat pe centralul Găman: "Dacă el a văzut unde l-a lovit mingea pe Nedelcearu, e Superman! Eu nu vreau să ne mai arbitreze vreodată"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (70)
411169265947834
Ilie Troianov  •  21 Septembrie 2017, 10:51

unul care acum cativa ani jura sa nu mai colaboreze cu Becali si zicea ca mai bine doarme intr-o cutie de carton, care scapa de puscarie prin false "tratate stiintifice" despre fotbal isi permite sa vorbeasca de falsuri si hotie. Hotul striga hotii. ar trebui sa dispara din vita publica daca ar avea bun simt, dar nu stie ce-i ala!

haideusicfr
haideusicfr  •  13 August 2017, 15:12

mai MaiMutica! Daca mingea il lovea in piept ricosa in fata jucatorului.L-a lovit in mana ridicata in sus ,a cazut in spatele acesteia.E clar ,sau ti-ar trebui un desen ? O "disimulare" 3d?

100002473541087
Danut Ognean  •  11 August 2017, 20:18

mimisor gura mica vezi-ti de fcsb-ul tau

Vezi toate comentariile (70)
Comentează