FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Mihai Stoica apără echipamentul bleu: ”Sîntem la fel de importanţi ca Barcelona, Inter şi Manchester”

Așa arată noul echipament al Stelei (foto: Cristi Preda)
Așa arată noul echipament al Stelei (foto: Cristi Preda)

Articol de GSP - Publicat marti, 17 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 17 iulie 2012 15:27

Una dintre ultimele controverse la Steaua este cea legată de culoarea echipamentului rezervat meciurilor din deplasare. Acesta este bleu, o nuanţă neobişnuită la Steaua, şi a fost prezentat la meciul amical cu Litex Loveci, 3-0 duminică.

Cum alegerea a stîrnit polemici, managerul Mihai Stoica a ripostat: ”Am citit declaraţiile despre echipament. Ienei şi Liţă Dumitru au zis că e urît, nepotrivit, de Divizia C. Fiecare are o opinie. Le respect pe toate, nu le ignor. Şi nu spun că vom juca în acest echipament acasă. Zic doar că este de o calitate ireproşabilă”.

Oficialul Stelei a mai precizat: ” Steaua este unul dintre puţinele cluburi cu linie de echipament dedicat. Din punctul de vedere al sponsorului tehnic, Steaua e la fel de importantă ca Manchester United, Barcelona, Inter, Şahtior. Iar echipamentul de rezervă nu trebuie să aibă prea mare legătură cu culorile clubului. E foarte posibil să prindă şi în rîndul suporterilor”.

Ca să fie mai convingător, MM a venit cu un exemplu de afară: Juventus este cunoscută ca echipa bianconera. Alb şi negru. Acasă însă a jucat în siclam. Şi a cucerit titlul”.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
pifocu
pifocu  •  18 Iulie 2012, 02:34

mai tae din ele date drek hazanie

biancorossi
biancorossi  •  18 Iulie 2012, 02:00

ce declaratie iresponsabila...)))))))))))))))))))

tigruzzu
tigruzzu  •  18 Iulie 2012, 01:48

Dudelange Luxemburg-Red Bull Salzburg 1-0 (Aurelien Joachim 75) Ăia care v-au bătut pe voi, importanților, sunt mai slabi ca luxemburghezii!!! Vouă v-au dat 3 goluri, iar în Luxemburg n-au inscris măcar unul. Hm, e clar că o să vă bateți la titlu... :-)))) Și jucați și finala de Europa League.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează