FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - PANDURII, DUMINICĂ, ORA 19:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

Mihai Stoica are certitudini: "Ca jurnalist sînt cel mai bun, ce ştiu eu nu ştie nimeni" :D

Mihai Stoica se consideră cel mai bun jurnalist din România
Mihai Stoica se consideră cel mai bun jurnalist din România

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 17 septembrie 2011 19:27

Mihai Stoica e de acord cu Gigi Becali în privinţa lui Chiricheş: fundaşul Pandurilor n-ar trebui să joace contra Stelei în meciul de duminică. Managerul Stelei spune că nu ştie dacă este cel mai bun conducător din fotbalul românesc, dar are o certitidine: este nr.1 dintre jurnalişti

"E normal să spui că n-ar trebui să joace Chiricheş contra Stelei. El este fotbalistul nostru, a semnat contract cu Steaua, e pus în situaţia de a juca împotriva echipei lui.

Nu ştiu dacă sînt cel mai bun conducător de club din România, nu pot spune asta. Dar ca jurnalist sînt cel mai bun, ce ştiu eu nu ştie nimeni", a spus Mihai Stoica la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (135)
andreirapid1923
andreirapid1923  •  18 Septembrie 2011, 12:46

are dreptatate, stie multe ! Dar ca toti politicieni, oameni importanti, conducatori de cluburi nu vor sa spuna ! Fricosi dracu !

ca_lu76
ca_lu76  •  18 Septembrie 2011, 11:02

Nu stiu de ce este invitat pe la difereite posturi Tv. Asta mai are putin si ii un nou . O fi el bun, dar e corigent la bun simt. Daca vrea sa il copie pe Jose Mourinho greseste. El e sluga la cioban. "“Decât să mă întorc să lucrez cu tine, mai bine dorm într-o cutie de carton” Asta ceva , zic eu se numeste prostitutie intelectuala. Bine ca nu ai fost la Steaua in '86 ca spuneai ca tu ai cistigat cupa. Esti bun , dar lasa-i pe alti sa o spuna.

goma
goma  •  18 Septembrie 2011, 10:43

e clar omul asta este irecuperabil!

Vezi toate comentariile (135)
Comentează