FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mihai Stoica, atac dezlănțuit la adresa celor de la CFR Cluj: "Eu nu sunt Dan Petrescu să spun bazaconii. Doar două echipe joacă fotbal"

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 februarie 2018 09:12

 Mihai Stoica a lansat încă un atac la adresa rivalei de la CFR Cluj, considerând că lupta la titlu ar fi trebuit să se dea între FCSB și U Craiova. 

"Dacă arbitrajele ar fi fost corecte, la titlu s-ar fi luptat doar Steaua și Craiova. CFR a câstigat forate multe puncte in urma unor erori colosale. Repet, echipele care joacă fotbal în România sunt Steaua și Craiova.

Poate îmi explică și mie cineva ce joacă CFR. Eu nu sunt Dan Petrescu să spun bazaconii, lucrurile sunt clare", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

Gazeta Sporturilor a publicat la finalul anului o statistică interesantă. Vezi aici cum ar fi arătat clasamentul fără erorile de arbitraj.

Citește și: Atac furibund al lui Mihai Stoica: "Să ne lase!"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  18 Februarie 2018, 20:08

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

124448158376969
Bill Bill  •  17 Februarie 2018, 22:04

Esti la fel de destept ca de obicei. Intradevar, nu te poti compara niciodata cu Dan Petrescu. El e un simplu antrenor. Fara tine Urziceniul nu ar fi luat niciodata titlul. Nu putea o echipa atat de mica sa castige campionatul fara . Doar ca ma intreb de ce fcsb, desi de 2 ani are cel mai bun lot, nu mai ia titluri? Reghe a luat campionatul si fara ajutorul tau. Erai cu Gigi la studii... E mai greu de cand tu si stapanul tau ati fost eliberati conditionat. Sper ca nu-mi faci surpriza sa nu luati campionatul nici anul asta... chiar ca nu as mai sti ce sa mai cred daca l-ar lua CFR-ul. Sa conteze mai mult antrenorul decat managerul sportiv (fara drept de semnatura, fara implicare in transferuri, ce naiba, doar nu o sa intram din nou la zdup)? E absurd. Nu te lasa! Aminteste-le tuturor cat esti de tare! Altfel, toti obscurii astia vor uita cat esti de valoros.

148891712577342
Gabriel Alexandru Pintea  •  17 Februarie 2018, 20:14

Mai *** voi nu reprezentați nimic în fotbalul românesc. Nici voi nici Dinamo nu erați echipe ale MApN și MAI care treceau peste cadavre sa aibă cei mai buni jucători din țară

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează