FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

VIDEO Mihai Stoica bagă în ședință vedeta Stelei: "Nu e ok ce a făcut"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 martie 2016 11:51

Nicușor Stanciu a reacționat și el nervos la ieșirea de pe gazon și i-a arătat semne obscene unui fan al gazdelor de la tribuna I. 

VIDEO

Mihai Stoica a reacționat și l-a taxat pe stelist, dar pune totul pe seama încărcăturii partidei și a nervilor din timpul ei.  Nicușor este un băiat tare cuminte, se întâmplă se să descarce

"O să discutăm pe tema asta, nu e în regulă dacă a arătat degetul mijlociu. Nu e ok. E un copil de 22 de ani.

Câteva minute înainte de acest gest a bătut un penalty. Eu am crezut că va rata. Era o încărcătură îngrozitoare. Nu vreau să-i caut scuze", a zis MM la Digi. 

...despre Chipciu: "Alex aleargă foarte mult. E bine că a revenit din punct de vedere fizic, iar atunci când va reveni și din punct de vedere sportiv va fi un jucător foarte important pentru națională. Ne ajută foarte mult". 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (121)
983732924972315
Soos Vilmos  •  31 Martie 2016, 21:16

Un puscarias purtator de cuvint al unei echipe de *** .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

potera
potera  •  31 Martie 2016, 17:22
Postat de pol1iasi pe 31 Martie 2016, 16:30

Ce faci `bro? A inviat Ceausescu?! V-au torturat aseara ceauseii...ar trebui o unitate ...toate impotriva ***...sa le dea meciul Astrei, toate echipele.

Tot degeaba, că-i bate Steaua și la Giurgiu, că nu cred că v-a arbitra tot Colțescu, așa că tot Steaua va lua campionatul. Aopropo de neutralitatea lui Porumboiu, deviere de la 3 m Hamrun și mingea ăl lovește în mână pe Hora zice că nu e henț, dar e henț la Popa, că-l lovește mingea șutată de la mai puțin de o jumătate de metru. Ce chestie și cu regulamentele astea.

sibelius
sibelius  •  31 Martie 2016, 17:21
Postat de foxy pe 31 Martie 2016, 17:00

Ti-a ramas tie asta in memorie si nu-l ai acum la suflet!....:)))...

Si acum tot in doua minute si-a rezolvat cartonasul rosu :)) de la meciul ala nu cred ca a mai jucat titular. Repet, mie si Sapunaru mi s-a parut suspect la modul in care isi cauta eliminarea.

Vezi toate comentariile (121)
Comentează