FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Mihai Stoica dezvăluie secretul Unirii: "Fiecare este lăsat să facă ce ştie mai bine" ;)

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 16 martie 2009 00:00

Managerul general al Unirii Urziceni, Mihai Stoica, consideră că echipa sa ar fi putut să fie mai sus în clasament în cazul în care ar fi valorificat ocaziile ivite în startul returului.

"E mult de vorbit despre Unirea Urziceni, dar cred că secretul succesului nostru constă în faptul că fiecare dintre cei de la club este lăsat să facă lucrul la care se pricepe cel mai bine şi este sprijinit în activitatea sa.

Orice detaliu poate face diferenţa, organizarea este foarte importantă. Am pierdut nemeritat puncte importante, puteam fi mai sus dacă profitam de toate şansele care ni s-au ivit" a spus Mihai Stoica pentru gsp.ro.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
 •  16 Martie 2009, 14:05

Va rog sa nu il enervati pe MM.

berbex
berbex  •  16 Martie 2009, 13:56

Felicitari , esti un Domn ! Unde ai fost ai facut treaba buna ....Galati , Steaua si acu la Urziceni ! Mare om , Mare caracter (mai putin faza cand l-ai lovit pe suporter! ai instigat la violenta...) Sper sa nu mearga titlul la Bucuresti !

 •  16 Martie 2009, 13:54

La Dinamo nu e valabil, astia stiu cel mai bine sa bea...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează