FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO, DUMINCĂ, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Mihai Stoica e cu ochii pe sondajul GSP :) » Oficialul FCSB e categoric în privința palmaresului: "LPF a clarificat tot"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 aprilie 2017 14:21

La conferința de presă susținută azi, Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a vorbit despre palmaresul Stelei și despre numele echipei roș-albastre.

"Am văzut un un sondaj pe GSP.ro în care fanii erau întrebați dacă vor susține FCSB sau Steaua. Dar care Steaua?
Corect era să fie întrebați fanii dacă țin cu FCSB sau CSA. Sau dacă vor susține sau nu FCSB. Acolo votează și fanii lui Dinamo și ai lui Rapid, dar  71% dintre oameni nu pot fi păcăliți.

Ei țin cu FCSB. Este limpede. FCSB este Steaua pentru că palmaresul nu se poate cumpăra, cum am văzut că s-a încercat pe la Galați. Dacă Nadia Comăneci și-ar scoate medaliile olimpice de la Montreal la vânzare și s-ar face o licitație în urma căreia le-aș cumpăra eu, asta nu însemnă că eu aș fi campioană olimpică.

După ce în 2003 s-a trecut la noua societate, în 2004 am jucat în Cupa UEFA, iar noi am avut coeficient calculat pe baza mediei din ultimii cinci ani. Mă bucur că Liga Profesionistă de Fotbal a clarificat, pentru cine înota în confuzie.

Noi folosim FCSB, dar nu există o decizie definitivă în acest caz. Este o măsură asiguratorie până când se va lua o decizie finală", a spus MM Stoica la conferința de presă. 

Pe cine vei susține mai departe?

FCSB
Steaua

Citește și: MM Stoica iese la atac! Face praf arbitrajul din Liga 1: "Suntem furați la fiecare meci!" » Pe ce arbitru a pus tunurile

  • FCSB și Dinamo se vor duela mâine, de la ora 20:30, în play-off Ligii 1. Meciul va fi în direct pe TV Dolce Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO.
  • Echipe probabile
    Steaua: Niță - Enache, Pintilii, Moke, Momcilovici - Muniru - Jakolis, Boldrin, Ov. Popescu, Tănase - Alibec
    Dinamo: Cerniauskas - Romera, M. Popescu, Dielna, St. Filip - Nistor, Busuladzici, Mahlangu - Hanca, Nemec, Oliva

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
masinameaeata
masinameaeata  •  01 Aprilie 2017, 23:37

***, tu o sa zbieri ca voi sunteti Steaua, pana cand veti incepe sa platiti catre adevarata echipa Steaua milioanele de euro solicitate in instanta pentru folosirea ilegala a numelui, a palmaresului si a culorilor. Dupa ce o sa fiti obligati la plata, atunci o sa va deziceti de numele Steaua si o sa zbierati pe la TV ca voi niciodata nu ati vrut sa va numiti Steaua si ca doar ziaristii v-au zis Steaua! Hai ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ando89
ando89  •  01 Aprilie 2017, 18:38
Postat de jalabert pe 01 Aprilie 2017, 18:30

fac afirmatii pe baza unor realitati. normal ca am si pareri dar parerile sunt personale si nu pretind a reprezenta adevarul fiind subiective.

Și atunci de ce n-ai spus clar de la inceput: n-o luați ca pe o afirmație bazată pe fapte concrete, este o simplă părere personală subiectivă și care nici măcar nu pretind că este adevărată, toți suporterii dinamovisti... hmm?:)

jalabert
jalabert  •  01 Aprilie 2017, 18:30
Postat de ando89 pe 01 Aprilie 2017, 18:27

Citez iar aproximativ: eu spre deosebire de tine fac afirmații bazate pe fapte concrete NICIODATĂ pe păreri personale...:))

fac afirmatii pe baza unor realitati. normal ca am si pareri dar parerile sunt personale si nu pretind a reprezenta adevarul fiind subiective.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close